HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 500.

2010.12.10. 21:18 Gabbá

Atlétika:

Elmondása szerint a csodával határos módon élt túl egy közlekedési balesetet Paul Tergat ötszörös mezeifutó-világbajnok. A 10 ezer méteren kétszeres olimpiai ezüstérmes kenyai futó csütörtökön egy álló teherautót szeretett volna megelőzni hazájában, ám a manőver során egy szembejövő másik teherautó összetörte Mercedesén a vezető oldalát. Tergat kötést visel a jobb lábán, és a fején is horzsolások vannak. A 41 esztendős atlétát a sportminiszter is meglátogatta a betegágyánál.

Terhességére való tekintettel feltételesen szabadlábra helyezték Marta Domínguezt, a spanyolok világbajnok akadályfutóját, aki nyolc órán keresztül volt őrizetben a spanyolországi Palencia rendőrkapitányságán. A Spanyol Atlétikai Szövetség (RFEA) alelnökét azért vitték be, mert felmerült annak a gyanúja, hogy tiltott szerekkel látott el sportolókat. Az RFEA pénteken délelőtt bejelentette, hogy az eset után ideiglenesen felfüggesztette alelnöki pozíciójából Domínguezt, akit a döntésről Jose Maria Odriozola, a szövetség elnöke levélben tájékoztatott. A helyi rádió jelentése szerint a 35 éves atlétát azzal a feltétellel engedték haza, hogy a továbbiakban rendszeresen jelentkezik a hatóságnál. A rendőrség egy akció keretében csütörtökön további 13 személyt tartóztatott le, köztük a 2006-os spanyol kerékpáros doppingbotrányban központi szerepet játszó orvost, Eufemiano Fuentest.

Tenisz.

Rosszul lett, így vissza kellett fordulnia Afrika legmagasabb pontja, az 5895 méteres Kilimandzsáró megmászása közben Martina Navratilovának. A túrát szervező jótékonysági egylet pénteki közlése szerint a női tenisz legendás alakját visszaérkezés után kórházba is kellett szállítani megfigyelésre, de már jól van. A 27 fős csoportnak, amelynek az 54 éves Navratilova is tagja volt, erős hóeséssel és köddel kellett küzdenie a mászás hétfői kezdete óta. A Csehszlovákiában született, 1981 óta amerikai állampolgár sztár pályafutása során összesen 59 Grand Slam-viadalon diadalmaskodott, egyesben tizennyolcszor volt a legjobb. Véglegesen 2006-ban vonult vissza, a mostani hegymászó akcióba  pedig egyéni ambíciói mellett azért kezdett, hogy felhívja a figyelmet a Laureus Alapítványra és pénz gyűjtsön a jótékonysági szervezet javára. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr152507766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása