HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 501.

2010.12.11. 18:45 Gabbá

Úszás:

A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) egyéves eltiltást rótt ki Ben Hockinra, amiért britből paraguayi lett. A 24 esztendős sportoló megtarthatja a márciusi Dél-amerikai Játékokon szerzett négy érmét, ám 2011. május 23-ig nem indulhat egy versenyen sem. Hockin a 2008-as pekingi olimpián még britként lett nyolcadik a 4x100-as gyorsváltóval, majd édesanyja származása miatt már paraguayiként vett részt idén tavasszal a kolumbiai seregszemlén. A FINA mellékbüntetésként a paraguayi szövetséget 1500, a britet pedig 500 dolláros bírsággal sújtotta.

Olimpiai bajnok tanítványai, az ötszörös egyéni aranyérmes Egerszegi Krisztina és a 2000-ben Sydneyben győztes Kovács Ágnes személyesen, Schmitt Pál köztársasági elnök pedig levélben köszöntötte szombaton Kiss László mesteredzőt, az úszóválogatott szövetségi kapitányát, aki hétfőn lesz hetvenéves. A jeles nap alkalmából a Testnevelési Egyetem (TF) dísztermében az úszástanszék vezetői ünnepi konferenciát hívtak össze, amelyet az egykori szintén kiváló versenyző, jelenleg tanszékvezető Sós Csaba nyitott meg. A hazai szövetség (MUSZ) elnöke, Gyárfás Tamás és a hozzá hasonlóan szintén külföldön tartózkodó Tihanyi József, a TF dékánja üdvözölte videoüzenetben Kiss Lászlót, aki vasárnap Dubajba, a rövid pályás világbajnokságra indul a nemzeti csapattal. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nevében Molnár Zoltán főtitkár méltatta a szakembert. Gratulált mesterének a világrekorder, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok, jelenleg utánpótlás-kapitány Güttler Károly, s köszöntötte az ünnepeltet Ruza József MUSZ-főtitkár, Hargitai András korábbi szövetségi kapitány és Turi György edző is.

Én is köszöntöm Kiss Lászlót, hogy az Isten éltesse sokáig, je egészségben, erőben!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr542509480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása