HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 503.

2010.12.13. 17:32 Gabbá

Kerékpározás:

Az idén nem lesz ítélethirdetés Alberto Contador doppingügyében - jelentette be Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke. "Sok kritikát kap az UCI, mert állítólag nem megfelelően kommunikál, de ez nem egy klasszikus doppingeset" - mondta a sportvezető a L'Équipe című lapnak. "Augusztus végén, közösen a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséggel (WADA) lehetőséget adtunk Contadornak, hogy elmagyarázza, mi történt. Huszonnégy órával később előadta a fertőzött hússal kapcsolatos történetét. Ezek után mi szakértőket kértünk fel, hogy megvizsgálják, igaza lehet-e a versenyzőnek. Az biztos, hogy nem lesz idén döntés." A világ pillanatnyilag legjobb bringásának tartott spanyol versenyző az idei Tour de France-on akadt fenn az ellenőrzésen, szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. Elmondása szerint fertőzött hús miatt lett pozitív a doppingtesztje. Ha bűnösnek találják, két évre eltilthatják, és megfosztják a 2010-es Tour-elsőségétől. Contador eddig háromszor nyert Tourt (2007, 2009, 2010), egyszer-egyszer Giro d'Italiát (2008) és Vuelta a Espanát (2008).

Kézilabda:

Noha a magyarok szép sikert értek el az ukránok vasárnapi legyőzésével a dán-norvég közös rendezésű nőikézilabda Európa-bajnokságon, azzal, hogy a svédek megverték a címvédő norvégokat, már bravúr kell az elődöntőbe jutáshoz. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese - leszámítva a norvégoktól elszenvedett, történelmi, 21 gólos vereséget - eddig remekül helytállt, és vasárnap kora este még úgy tűnt, hogy felülmúlva a várakozásokat, akár a négy közé juthat. Csakhogy a svédek parádés védekezéssel legyőzték a házigazdát Lillehammerben, így továbbra is százszázalékosak. A magyaroknak az elődöntőhöz kedden a hollandokat, szerdán pedig éppen a svédeket kellene verniük, és lehet, hogy még ez is kevés lesz a négybe kerüléshez. A svédeknek ugyanis pontot kellene veszíteniük kedden a franciák ellen, vagy a norvégok újabb botlásában lehet reménykedni.

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr272513520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása