HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 508.

2010.12.18. 17:03 Gabbá

Úszás:

Az ősszel nem tudott annyit edzeni, mint szokott, a selejtezeőben pedig nem érezte a lábában az erőt Cseh László, aki 200 vegyesen meglepetésre nem jutott döntőbe a dubaji rövidpályás úszó-világbajnokságon. "A vb-n egyértelműen kiderült, hogy miközben úszás tekintetében nincsenek gondok, azaz technikában, úszósebességben ugyanúgy állunk, addig a fordulóknál még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a lábizom-erősítésre" - mondta az olimpiai ezüstérmes, világbajnok úszó. "Azt érzem, hogy Lochte, Clary, Mellouli, azaz mindenki, aki Amerikában él vagy készül, egy fordulónál könnyedén elrúgja magát a faltól, delfinezik egy jót, és lazán halad tovább az így nyert sebességgel, addig nekem nagy energia-befektetés ez a mozdulatsor, és nem tudok olyan magától értetődően nekimenni a következő hossznak". A 25 éves Cseh arról is beszélt, hogy a délelőtti selejtezőben a mellúszást rontotta el, ahogy mondta, egyszerűen nem érezte a lábát, amely nem adott neki sebességet, így elkezdett görcsösen kapaszkodni a karjával, de ettől csak még rosszabb lett a helyzete, és kiesett a ritmusból. "Erre a vb-re nem tudtam úgy felszívni magam, mint máskor. Ebben az évben iszonyatos energiákat mozgósítottam, hogy a budapesti Európa-bajnokságon jól szerepeljek. Abba a felkészülésbe tényleg beletettem mindent, amit csak lehetett - utána viszont muszáj volt valamennyit pihenni, és az őszi felkészülés során már nem tudtam annyit edzeni, mint szoktam. A végén még oda akarom magam tenni kétszáz pillangón. Az állóképességem szerintem rendben van, kicsit most fel is tüzeltem magam és szerencsére abban a számban nem kell mellen úszni". Cseh csütörtökön hatodik lett 400vegyesen, míg 200-on tizedik helyen zárt a pénteki selejtezőben, s vasárnap még a 200 méter pillangó délelőtti selejtezőjében úszik.

Ezek szerintem kifogások, hogy miért ilyen gyenge Laci. Ha 200 pillangón mutat valamit, akkor megkövetem, de szerintem ott sem fog labdába rúgni.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr962524254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása