HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 510.

2010.12.20. 17:13 Gabbá

Kerékpározás:

Tour de France-győztessel erősített az egyik spanyol focicsapat. Oscar Pereiro már be is mutatkozott a harmadosztályú Coruxo FC tartalékcsapatában. A 33 éves, idén visszavonult kerékpáros nagy álma teljesült, azzal hogy becserélték a területi bajnokságban játszott meccsen. "Amióta bekerültem a sport világába, az egyik álmom volt, hogy játszhassak egy focicsapatban. Ráadásul, bár más formában, de folytathatom a vetélkedést, és jó formában tarthatom magam" - nyilatkozta Pereiro. A Tour de France 2006-os győztese a bal szélen mutatkozott be a Coruxóban, és bár többször is veszélyes támadásokat vezetett, nem tudta megakadályozni csapata 1-0-s vereségét a Louro Tameiga ellen. "A legfontosabb az egészben maga az érzés volt, hogy egy bajnokin játszom. Nem a pénzért, sokkal inkább az élvezetért vállaltam ezt, és persze azért, hogy segítsem a csapatot." Jesus Way, az együttes edzője is dicsérte az új szerzeményt. "Oscar Pereiro számomra is meglepően könnyedén beilleszkedett, és egyértelműen előre lépett vele a csapat, remek igazolás volt. Ráadásul kivételes személyisége a csapat tartását is erősíti" - lelkendezett a tréner. Pereiro egy komolyabb baleset után nem igazán találta nyerő formáját, a 2010-es szezont Alberto Contador oldalán az Astana kerékpárcsapatában töltötte, majd visszavonult.

Úszás:

A magyarok mindösszesen három érmet nyertek a vasárnap zárult dubaji rövidpályás úszó-világbajnokságon. Gyurta Dániel pénteken második lett 200 mellen, míg vasárnap az öccse, Gyurta Gergely 1500 gyorson nyert bronzérmet. Cseh László a két kedvenc számában, 200 és 400 vegyesen betlizett, végül 200 pillangón bronzérmet szerzett - úgy, hogy a győztes mindössze tizenegy századdal úszott jobb időt nála.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr32528291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása