HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 512.

2010.12.22. 16:08 Gabbá

Labdarúgás:

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Enzo Bearzot, az 1982-es világbajnokságon diadalmaskodó olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember 1975 és 1986 között irányította a Squadra Azzurát. A 28 évvel ezelőtti, spanyolországi torna döntőjében az olaszok 3-1-re győzték le a németeket, ezzel hódították el a kupát. Ezt követően a gárda nagy meglepetésre nem jutott ki az 1984-es Európa-bajnokságra, majd két évvel később, a mexikói vb-n a 16 között, a franciák ellenében búcsúzott, így Bearzot lemondott.

Motorbalesetet szenvedett szülőhazájában, Izraelben Avi Cohen, a Liverpool FC korábbi védője. A most 54 éves exfutballista súlyos fejsérüléseket szenvedett, mikor a motorja egy autóval ütközött. Cohent még a baleset helyszínén ellátták, majd a Tel Aviv-i kórházba szállították. Cohen volt az első izraeli játékos, aki az angol bajnokságban játszott, később a Glasgow Rangers futballistája volt. Fia, Tamir Cohen jelenleg is a Premier League-ben, a Bolton Wanderersben játszik. "Mindenki a klubnál lélekben Avival és a családjával van ebben a nehéz időszakban, és kívánjuk mihamarabbi gyógyulását" - áll a Liverpool honlapján kiadott közleményben.Tamir Cohent a Bolton elengedte a keretből, hogy édesapja mellett lehessen.

Kosárlabda:

A szakmai stáb és a menedzsment közös döntése nyomán kedden felmentették a munkavégzés alól Abi Olajuwont, a Seat Lami-Véd Győr nőikosárlabda-csapatának amerikai centerét, egyúttal kezdeményezik szerződésének felbontását. Fodor Sándor, a Rába-parti klub igazgatója az egyesület hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékosnak korábban volt fegyelmi ügye, amely után figyelmeztetést kapott. Az elmúlt fél szezon tapasztalatai alapján az érintettek arra jutottak, hogy Olajuwon a klub céljainak megvalósításához szükséges jelentősebb feladatok megoldására még nem érett meg, ezért az ügynökénél kezdeményezik a szerződése felbontását, de ebben az ügyben még folynak a tárgyalások.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr142532704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása