HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 519.

2010.12.29. 19:07 Gabbá

Ökölvívás:

A svéd bokszszakíró, Per Ake Persson információi szerint december 22-én a floridai Palm Beachen golfozni látták Vlagyimir Klicskót, aki tíz nappal korábban még hasizomsérülésre hivatkozva mondta vissza a Dereck Chisora elleni címvédő meccsét. A hasizmot igencsak megerőltető golfozás közben Klicsko állítólag nem mutatta különösebb jelét annak, hogy bármilyen gondja lenne ütés közben, pedig korábban úgy nyilatkozott, hogy négy-hat hét kell a sérülés kipihenéséhez. A pletykák szerint Klicsko csapata a Chisora elleni összecsapás hetében kapott ajánlatot a WBA bajnok David Haye-től egy jövő év eleji összecsapásra, így Klicskóék a rövid felkészülési idő, illetve a egy esetlges sérülés elkerülése miatt mondták le a címvédést.

Vitorlázás:

Hivatalossá vált, hogy a Wild Oats XI nyerte meg a 66. Sydney-Hobart vitorlásversenyt. A kedden elsőként célba érő hajó sikere szerdáig bizonytalan volt, mert a versenybizottság vizsgálatot indított a rádiózásra vonatkozó szabályzat megsértése miatt. A Wild Oatscal szemben azt hozták fel, hogy nem jelentette le a pozícióját az Ausztrália és Tasmánia közötti szorosba érkezve. "Csak telefonon szóltak, ami nem elég. Az előírást biztonsági okokból kell maradéktalanul betartani, baj esetén ugyanis nem tudnánk mentőakciót szervezni" - indokolta még kedden a vizsgálódást Tim Cox, a versenyt felügyelő testület elnöke, aki szerint a győztes hajó legénysége súlyos hibát követett el. Az esettel kapcsolatban szerdára tűzték ki a meghallgatást, amely után azonban az ötfős nemzetközi zsűri elutasította a tiltakozást. Megállapítása szerint ugyanis a Wild Oats megpróbált hivatalos úton kapcsolatot teremteni a szervezőkkel, s csak amikor ez nem sikerült, akkor lépett érintkezésbe telefonon a versenyigazgatóval. Akkor azt a választ kapta, hogy nem versenyezhet tovább, ha a rádióösszeköttetés nem működik. A szoros bejáratánál tartózkodó csapat le is állt mintegy húsz percre, s csak akkor indult tovább, amikor a hobarti központból rádión keresztül - a kapcsolat helyreálltával - erre engedélyt kapott. A Mark Richards kormányozta Wild Oats XI végül is 2 nap, 7 óra, 37 perc és 20 másodperc alatt teljesítette az Új-Dél-Wales és Tasmánia közötti 630 tengeri mérföldes (1168 km) távot. Mögötte két másik ausztrál hajó, az Investec LOYAL és a Lahana futott be. Az elsőként célba érő hajó tavaly - sorozatban kiharcolt, s e tekintetben rekordot jelentő négy győzelem után - második lett az idei versenyt kihagyó új-zélandi Alfa Romeo mögött.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr692546703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása