HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 537.

2011.01.16. 20:21 Gabbá

Rövidpályás gyorskorcsolya:

A hollandiai rövidpályás gyorskorcsolya-Európa-bajnokságon az összetettben és egyéniben szerzett ezüstéremmel elégedett Heidum Bernadett, a váltóban elért második helyezés miatt azonban csalódott. "Reménykedtem egy összetett dobogós helyezésben, mert a Világkupák jól sikerültek. Az egyéni ezüstérmemmel is elégedett vagyok, ez a realitás, mert a győztes olasz lány nagyon jó és gyors versenyző" - mondta az [origo]-nak Heidum Bernadett, aki négy érmet nyert, ezzel a magyar csapat legeredményesebb versenyzője lett a Heerenveenben megrendezett Eb-n. "A váltóban nyert ezüst miatt azonban egy kicsit csalódott vagyok, mert megérdemeltük volna az aranyérmet. Önhibánkon kívül lemaradtunk az élen korcsolyázó hollandoktól, ugyanis fennakadtunk az olaszokon, akik elrontottak egy váltást." Heidum vasárnap a második helyen végzett 1000 méteren, egyéni összetettben, valamint váltóban, szombaton pedig 500 méteren harmadik lett. Gyorskorcsolyázóink a jövő héten a magyar bajnokságon vesznek részt, majd utaznak a törökországi Universiadéra.

Kosárlabda:

A mérkőzés utáni teljes interjújában némajátékkal, pantomimes mozdulatokkal válaszolt a kérdésekre Konsztantin Papazov, a bolgár Levszki Szófia kosárlabdacsapatának vezetőedzője, miután egy korábbi meccset követő nyilatkozatáért megbírságolta őt a helyi szövetség. A volt szövetségi kapitány Papazov 2600 levás büntetést kapott szókimondásáért, s ezúttal úgy döntött: inkább meg sem szólal. Nyolc kérdésre is hang nélkül, csupán mutogatással válaszolt a pénteki, Szpartak Pleven felett aratott diadalt követően. "A szabályok szerint kötelességem beszélni az újságírókkal, és azt hiszem, így is mindent értettek, amit el akartam mondani" - fogalmazott szombaton Papazov. "Annyira jól működött a dolog, hogy azon gondolkozom: a jövőben folytatom ezt a gyakorlatot. Szerintem nem rossz ötlet."

Úszás:

A világ jelenlegi két legjobb férfiúszójának párharcát 100 méter pillangón Michael Phelps nyerte 52.53 másodperccel az 53.65-tel célba érkező Ryan Lochte ellen az austini Grand Prix pénteki nyitónapján.A fő célként egyformán a 2012-es londoni olimpiára készülő, olimpiai és világbajnoki címek garmadájával rendelkező amerikaiak különmeccse ugyanakkor elmaradt 200 méter gyorson, miután Phelps meglepetésre nem jutott be a szám A döntőjébe.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr462588648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása