HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 538.

2011.01.17. 22:00 Gabbá

Vízilabda:

Térdműtét vár Szécsi Zoltánra, a ZF-Eger vízilabdacsapatának háromszoros olimpiai bajnok kapusára, aki vasárnap, a Honvéd elleni rangadón még kiválóan védett az együttesben. "A vasárnapi meccsen egy erős húzódást éreztem" - nyilatkozta a klub honlapjának a 33 éves Szécsi. "Hétfőn Béres doktor megvizsgálta a lábam, és egy korábbi MRI-felvételre is alapozva a műtét mellett döntöttünk." Az, hogy mennyit kell kihagynia a kapusnak, csak a keddi beavatkozás után derül ki. Szécsi hozzátette: miután az együttesnek a következő négyhetes időszakban nincs komolyabb rangadója a bajnokságban, valamint az Euroligában sincs esélye a továbbjutásra, elsősorban azt szeretné, ha a rájátszásra ismét teljes értékű játékos lenne. Szécsi így várhatóan kihagyja a válogatott soron következő felkészülési tornáját, a február 23-25-én, Miskolcon sorra kerülő Volvo-kupát.

Úszás:

Másodszor is bejelentette visszavonulását Szepesi Nikolett, Európa-bajnoki bronzérmes hátúszó. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) hétfői tájékoztatása szerint a 23 éves versenyző írásbeli nyilatkozatban közölte, hogy nem folytatja tovább. Szepesi először a 2008-as pekingi olimpiát követően nem sokkal döntött úgy, hogy befejezi pályafutását, ám néhány hónap után mégis visszatért, sőt, sikeresen szerepelt a rövid pályás magyar bajnokságon, majd érmes lett az isztambuli Eb-n. Kiderült azonban, hogy a nemzetközi szövetség (FINA) doppingellenes szabályzata értelmében kilenc hónapig ki kellett volna várnia az első hivatalos színre lépésig, és mivel elmulasztotta értesíteni a világszövetséget a visszatéréséről, egy évre eltiltották. Miután nemrég az is kiderült, hogy a NOB rendelkezése értelmében a hat hónapnál hosszabb eltiltásban részesült sportolók nem indulhatnak a büntetésük letöltése után esedékes olimpián, Szepesi úgy döntött, nincs értelme a folytatásnak. Szepesi eltiltása lejártát követően január 22-től versenyezhetett volna ismét.

Kézilabda:

Hétfő délután Brazília ellen lépett pályára a magyar férfikézilabda-válogatott a svédországi világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. A dél-amerikai együttes két súlyos vereség után újabb nagy zakót kapott, a kiválóan játszó Harsányi Gergely és Mocsai Tamás vezérletével a csapat 36-24-re nyert. Kedden Japán következik.

1 komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr112591644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása