HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 539.

2011.01.18. 19:54 Gabbá

Kerékpározás:

Peder Pedersen, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) dán alelnöke kétéves eltiltással sújtaná Alberto Contadort, a doppinggyanúba keveredett háromszoros Tour de France-győztes spanyol versenyzőt. "A hozzánk érkezett információk szerint Contador olyan dolgot követett el, amiért kétesztendős eltiltás jár" - fogalmazott a sportvezető TV2 Fyn csatornán. Contador ellen jelenleg vizsgálatot folytat az UCI utasítására a spanyol tagszervezete, mivel a versenyző a tavalyi Touron fennakadt az ellenőrzésen, szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. A 28 éves bringás szerint fertőzött hús okozhatta a pozitív doppingtesztet. Ha bűnösnek találják, két évre eltilthatják, és megfosztják a 2010-es Tour-elsőségétől.

Bejelentette visszavonulását Floyd Landis, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 2006-os győztese, akit doppingvétség miatt később megfosztottak elsőségétől. A 35 éves amerikai sportoló az ESPN sportcsatornának adott nyilatkozatában ismertette döntését kedden. Landis a 2006-os verseny 17. szakasza után produkált pozitív mintát, szervezetében túl magas volt a tesztoszteronszint. Ártatlannak vallotta magát, a későbbi vizsgálatok alapján azonban egy kaliforniai választott bíróság vétkesnek találta őt, győzelmétől megfosztották, és kétéves eltiltással büntették. 2010 januárjában nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, mert felmerült a gyanú, hogy betört a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába, és manipulálni akarta a rá vonatkozó vizsgálat eredményeit. Landis végül tavaly májusban bevallotta, hogy kerékpáros pályafutása alatt végig, szisztematikusan doppingolt. Az amerikai sportoló volt a Tour de France történetében az első, akit győztesként diszkvalifikáltak.

Andrea Noé azt adja feleségének születésnapi ajándéknak, hogy május 29-én befejezi kerékpáros pályafutását. Az olasz országúti bringás a Gazzetta dello Sport című lapnak elmondta: már megígérte párjának, Simonának, hogy az idei Giro d'Italia zárónapján - ami éppen egybeesik a születésnapjával - felhagy a versenyzéssel. A 42 esztendős Noénak a mostani lesz a 19. idénye a profik táborában. Egyik legemlékezetesebb sikere volt, hogy 2007-ben, 38 évesen - minden idők legidősebbjeként - viselhette a Girón az összetettben vezetőnek járó rózsaszínű trikót.

Tenisz:

Az első fordulóban búcsúzott az Australian Open egyetlen magyar játékosa: Arn Gréta kedden három játszmában kikapott a 26. helyen kiemelt Martinez Sancheztől.

Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke is indul a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöki posztjáért a jövő szombaton esedékes tisztújító közgyűlésen. "A világ egyik legnézettebb, legnépszerűbb sportágáról van szó, amelyben az újkori gladiátorok vívják hallatlanul érdekes és izgalmas csatáikat. Nálunk azonban valami nagyon nincs rendben a teniszéletben, ezért gondoltam, s barátaim is kapacitáltak rá, hogy megméretem magam és indulok az elnökválasztáson" - mondta kedden Szűcs Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője. "Úgy vélem, rendet kell teremteni a szövetségben, nagyon sok a tennivaló, foglalkozni kell az utánpótlás-neveléssel, támogatni kell a tehetséges és feltörekvő fiatalokat, hiszen megengedhetetlen, hogy kizárólag szülői támogatással léphessenek előre." A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke szerint jelenleg széthúzás jellemzi a teniszéletet: "Klikkek, szekértáborok alakultak ki, a széthúzás a jellemző, és ezen sürgősen változtatni kell. Nagyon furcsának tartom többek között, hogy nem kezelik kellő rangon a Budapest Grand Prix-t, amelyet évről évre a Római Teniszakadémián bonyolítanak le. Más országok nagyon boldogak lennének, ha egy ilyen rangos versenyt rendezhetnének. Egy-egy hazai országos bajnokságnak alig van visszhangja, és még sokáig sorolhatnám a gondokat, bajokat. Egyszóval sürget az idő." A szövetség jelenlegi elnöksége 2010. december 31-ével mondott le. Nagy Tünde, az MTSZ elnöke november elején kezdeményezte a tisztújítást azzal az indokkal, hogy az elnökség az elmúlt hat hónapban érdemi munkát nem végzett, ellenben sok időt pazarolt parttalan viták lefolytatására. Az ügy előzménye, hogy a Hatvani Tenisz Club pert indított a szövetség ellen, mivel az egyesület szerint szabálytalan volt a március 21-i elnökválasztás. Nagy Tünde 78-64-re nyerte az akkori szavazást a posztot korábban 11 évig (1996 és 2007 között) betöltő Berényi Jánossal szemben. Szűcs Lajos mellett Nagy Tünde jelezte, hogy indul az elnöki posztért.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr712594035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása