HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 541.

2011.01.20. 20:12 Gabbá

Síelés:

Életmentő agyműtéten esett át Hans Grugger osztrák alpesi síző, aki a férfiak Világkupa-sorozatának csütörtöki, kitzbüheli lesikló edzésen bukott hatalmasat. A 29 éves versenyzőt súlyos fej- és mellkasi sérülésekkel szállították helikopterrel kórházba, ahol már túl is van az operáción. Állapotáról egyelőre nem adtak felvilágosítást. A pályafutása során négy Vk-futamot nyert síelő az úgynevezett Mausefallén, egy éles balkanyar utáni nagy ugratón veszítette el az egyensúlyát, erősen beverte a fejét, s az esés következtében azonnal elájult.

Kerékpározás:

Legalizálná a doppingolást az amerikai Floyd Landis, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 2006-os győztese, akit tiltott szerek használata miatt utólag megfosztottak elsőségétől. A 35 éves bringás szerint a dopping elleni harcot nem lehet megnyerni, mert az ellenőrök mindig le vannak maradva a csalókkal szemben, és a lemaradás szerinte idővel még nagyobb lesz. A visszavonulását kedden bejelentő Landis hozzátette: ha már együtt kell élni a doppingolással, akkor racionális keretek között lehetne felügyelni a versenyzők egészségét. Az amerikai kerékpáros a 2006-os verseny tizenhetedik szakasza után produkált pozitív mintát, szervezetében túl magas volt a tesztoszteronszint. Ártatlannak vallotta magát, a későbbi vizsgálatok alapján azonban egy kaliforniai választott bíróság vétkesnek találta őt. Győzelmétől megfosztották, és kétéves eltiltással büntették. Landis tavaly májusban bevallotta, hogy kerékpáros pályafutása alatt végig, szisztematikusan doppingolt, és ugyanezt állította egykori csapattársáról, a hétszeres Tour-bajnok Lance Armstrongról is. Az amerikai sportoló volt a Tour de France történetében az első, akit győztesként diszkvalifikáltak.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr732600995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása