HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 548.

2011.01.27. 20:08 Gabbá

Kerékpározás:

A Spanyol Kerékpáros Szövetség egy évre eltiltotta Alberto Contadort, akinek tavaly a Tour de France-győzelmekor doppingszert mutattak ki a szervezetében. A szerdán meghozott ítélet ellen a 28 éves bringás és a nemzetközi szövetség (UCI) is fellebbezhet tíz napon belül.
A Tourt tavaly harmadszor megnyerő, továbbá a másik két háromhetes körversenyen, a Giro d'Italián és a Vuelta a Espanán is korábban győztes Contador klenbuterollal bukott le, szerinte fertőzött hússal került a szervezetébe a tiltott szer.

Tenisz:

A szerb Novak Djokovic három szettben legyőzte a címvédő Roger Federert csütörtökön az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi elődöntőjében. A versenyt korábban négyszer megnyerő svájci sztár 44 rontott ütést mutatott be a kirobbanó formában játszó 2008-as bajnok ellen, aki egy perc híján három óra alatt diadalmaskodott. "Azt hiszem, egy kissé még korai lenne arról beszélni, hogy lejárt Rafa és az én időm. - nyilatkozta veresége után a 16-szoros GS-győztes Federer, utalva a világelső spanyol Rafael Nadal szerdai, negyeddöntős búcsújára is. - Úgy vélem, hat hónap múlva érdemes lesz majd megnézni, mi is helyzet valójában. Az ellenfelem nagyszerű napot fogott ki, megnyerte a fontos pontokat. Már a US Open előtt is remekül teniszezett és most még jobban játszott." "Az utóbbi négy-öt évben megkerülhetetlen volt Rafa és Roger, ám már egy kissé változott a helyzet és ez nagyon jót tesz a sportágnak. - így Djokovic. - Még mindig jobbak mint mi, de ott vagyunk a közvetlen közelükben. Ma nagy meccset játszottunk." Djokovic (szerb, 3.) - Federer (svájci, 2.) 7:6 (7-3), 7:5, 6:4

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr82619012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása