HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 553.

2011.02.01. 19:12 Gabbá

Labdarúgás:

A Kisalföld információja szerint február 10-én írja alá szponzori szerződését az Audi Hungaria Motor Kft. és a Győri ETO FC, amelynek értelmében a labdarúgócsapat évi 350 millió forinttal gazdagodik.  Hatalmas várakozás előzi meg az Audi Hungaria Motor Kft. és a Győri ETO FC között megkötendő szponzori megállapodás létrejöttét.  A Kisalföld úgy értesült, a szerződést két héten belül, várhatóan február 10-én írják alá Győrött.A lap információi szerint az Audi évente mintegy 350 millió forintnak megfelelő euróval szponzorálja a zöld-fehéreket. A pénzbeli juttatás mellett olyan események is szerepelnek a szerződésben, amelyek bevétele szintén a győri klubot gyarapítja. A tervek szerint például idén tavasz végén, nyár elején az ETO Parkban szerepel a Bayern München öregfiúkcsapata, olyan sztárokkal, mint a világbajnok Paul Breitner, Oliver Kahn vagy a holland csatár, Roy Makaay. Az Audinak ez lesz az első valódi szerepvállalása a magyar labdarúgásban, és ennek fejében a híres mamutcég nyilván különböző garanciákat vár a csapat szereplésével, a klub működésével kapcsolatban.

Súlyemelés:

Életének 75. évében, kedden elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka. A kétszeres olimpiai bronzérmes, összetettben kétszeres vb-győztes sportembert hosszas betegség után, Melbourne-ben érte a halál - erről a családja tájékoztatta az MTI-t. Veres Győző 1936. június 13-án született Berekböszörményben. Debrecenben kezdett komolyabban foglalkozni a súlyemeléssel, amelynek első olimpiai érmét 1960-ban, Rómában ő szerezte Magyarországnak. 1962-ben és 1963-ban összetettben világbajnok lett, majd 1964-ben, Tokióban ismét az olimpiai dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az 1968-as, mexikóvárosi ötkarikás játékokon negyedik lett összetettben, 1970-től pedig már csak az edzőségre koncentrált: a válogatott mellett és klubjában, a Tatabányában dolgozott. Veres Győző 1973-ban elfogadott egy Törökországból érkezett ajánlatot, s többé nem is tért vissza Magyarországra, 1974 végén Ausztráliában telepedett le, ahol egy autókereskedésben dolgozott nyolc évvel ezelőtti nyugdíjazásáig.

Jégkorong:

A magyar nőijégkorong-válogatott 12-1-re legyőzte a horvát csapatot az ausztráliai Newcastle-ben zajló divízió III-as világbajnokság keddi nyitómérkőzésén. A vezetést a horvátok szerezték meg a meccsen, akik 2008-ban 2-1-re nyertek a magyarok ellen, de fél percen belül sikerült egyenlíteni, az első húsz percet pedig már hatgólos előnnyel zárta válogatottunk. A találkozó legeredményesebbje Gasparics Fanni volt, aki négy gólt és két gólpasszt gyűjtött. Trencsényi Kitti a záró harmadban klasszikus mesterhármast ütött.A Gömöri Csaba szövetségi kapitány vezette együttes szerdán a belgákkal, csütörtökön az ausztrálokkal, szombaton a hollandokkal, vasárnap pedig a szlovénekkel találkozik. A torna győztese jut fel a divízió II-be.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr552631614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása