HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 557.

2011.02.05. 15:34 Gabbá

Labdarúgás:

Verebes József visszacsábítása is a tervek között szerepel a Győri ETO futballcsapatánál, amely szeretne a Videoton és a DVSC elé kerülni az NB I-ben. A DigiSport reggeli műsorában Klement Tibor, a győriek ügyvezetője elismerte, hogy a klub a költségvetés szempontjából az első háromban van Magyarországon, és erre alapozva hosszabb távon szeretnék megelőzni a jelenlegi két élcsapatot, a Debrecent és a Videotont. "Véleményem szerint akkor egészséges a szemlélet, ha az ember a legtöbbre törekszik" - fogalmazott a vezető. "Itt elmondhatom, hogy szeretnénk valahogy a klubba visszacsempészni Verebes mestert. Ha nem csinál mást, minthogy elmondja, hogyan forradalmasította a szakmát a 80-as években, már akkor jól jártunk." Verebes József 1981 és 1986 között volt a Rába ETO vezetőedzője, ekkor két bajnoki aranyérmet, két ezüstérmet és egy bronzérmet szerzett a csapattal. 1993-ban egy évre visszatért Győrbe, ekkor egy ötödik helyig jutott az együttessel. Klement Tibor beszámolt arról, hogy a jövő héten egy sajtótájékoztató keretében jelentik be az Audi és a klub közötti szponzori megállapodást. Az ügyvezető a győri klub Tarsoly Csaba tulajdonoshoz kötődő eddigi időszakát is elemezte. "Tarsoly Csaba tíz éve van a csapat élén, az eddigi folyamat három szakaszra osztható. Az első a pénzügyi konszolidáció jegyében telt, aztán jött az útkeresés, ennek tudható be, hogy akár félévente változott az edző személye. Most pedig fejlődési szakaszt élünk, ezt jelzi az elmúlt három esztendőben elért két bronzérem és a kupadöntő. Az elvárás erre a szezonra a nemzetközi kupaszereplés kivívása, de egy ilyen háttérrel dolgozó csapat nem is fogalmazhat meg mást." A Győr az őszi idény után tizedik az NB I-ben, négy ponttal megelőzve a kieső helyen álló Haladást.

Jégkorong:

A magyar női jégkorong-válogatott 5-2-re kikapott a holland csapattól az ausztráliai Newcastle-ben zajló divízió III-as világbajnokságon.

Ökölvívás:

A feltörekvő Tyson Fury segítségével készül fel áprilisi, Derek Chisora elleni címvédésére Vlagyimir Klicsko. Az ukránnál is magasabb bunyós megtiszteltetésnek tartja, hogy számít rá az egyesített világbajnok. A két öklözőt minden bizonnyal Klicsko edzője, Emanuel Steward hozta össze egymással, hiszen tavaly október óta Furyt is ő készíti fel. "Meghatódtam, hogy Vlagyimir Klicskóval edzhetek, ő a világ egyik legjobbja. Vlad és testvére modern nehézsúlyúak, nemcsak atletikusak és tehetséges bokszolók, hanem rendkívül nagyok is. Én még elég tapasztalatlan vagyok, de érzem, hogy legalább olyan tehetséges vagyok, mint ők, ráadásul én nagyobb is vagyok mindkettejüknél. Ha egyszer valóra váltom az álmom és világbajnok leszek, akkor legalább úgy szeretnék dominálni a nehézsúlyban, ahogy korábban Lennox Lewis is tette" - nyilatkozta az ír származású Fury, aki a tervek szerint február 19-én Londonban lép majd szorítóba.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr452640284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása