HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 560.

2011.02.08. 18:19 Gabbá

Gyorskorcsolya:

Kétéves doppingeltiltásának letöltését követően bejelentette visszatérését Claudia Pechstein, a németek ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója. "Visszatértem. Boldog vagyok, hogy végül megmutathatom, mire vagyok képes" - jelentette be a sportág 38 éves legendája kedden. Pechsteint, akinek kedden járt le a büntetése, a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) 2009-ben tiltotta el két évre, mert vörösvértest-állománya kiugróan magas értéket mutatott több korábbi tesztelés alkalmával. Az ISU döntését a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helybenhagyta. Az ártatlanságát mindvégig hangoztató hatszoros világbajnok sportoló tavaly novemberben megjelent önéletrajzi könyvében arról írt, hogy nem sokkal büntetése után a férjével együtt le akart ugrani egy autópályán átvezető hídról, és végül edzője beszélte le az öngyilkosságról.

Labdarúgás:

Verebes József mesteredző visszatért egykori sikerei színhelyére, és a Győri ETO FC szaktanácsadója lett. "Verebes József szerződtetésével egy olyan folyamatot kívánunk elindítani, melynek során minél több, az ETO-val korábban sikereket elért edző, játékos kap szerepet a klubnál" - mondta Klement Tibor, a klub ügyvezetője a győriek keddi sajtótájékoztatóján. Verebes József szaktanácsadóként határozatlan időre írt alá az egyesülethez, és négy feladatkörrel bízták meg: előadásokat tart a Fehér Miklós Akadémián, részt vesz az ETO utánpótlásedzőinek képzésében, a tehetségek felkutatásában, továbbá a klub öregfiúk-csapatának a trénere lesz. Várhatóan idén júniusban egy egész napos program keretében Győrbe látogat a Bayern München öregfiúk-csapata, melyben pályára léphet Roy Makaay vagy Mehmet Scholl is. "Nagy örömmel vállaltam el a szaktanácsadói munkát, tulajdonképpen már régóta terveztem, hogy újra az ETO szolgálatába állok" - fogalmazott Verebes József. "Szeretném, ha a munkám által ez a patinás egyesület és a szurkolótábora ismét egymásra találna. Az első csapat szakmai munkájába nem szólok bele, de ha Pintér Attila vezetőedző igényli, akkor természetesen szívesen elmondom a véleményemet és segítek neki." A hetvenedik születésnapját márciusban ünneplő, Mágusnak becézett szakember 1981 és 1986, illetve 1993 és 1994 között irányította a győri labdarúgócsapatot, amely első regnálása idején kétszer bajnok lett. Verebes dolgozott szövetségi kapitányként is, illetve egyszer az MTK-val is bajnokságot nyert.

Kerékpározás:

Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingvétség miatt súlyos eltiltást szabott ki Lorenzo Bernucci országúti kerékpárosra, valamint családja több tagjára. A 2007-ben egyszer már lebukott sportoló ellen olyan bizonyítékokat mutattak be az illetékesek, amelyek szerint vérdoppingot használt, ezért ő ötéves eltiltást kapott. Feleségét, Valentina Borgiolit, édesanyját, Antonella Rossit és apósát, Fabrizio Borgiolit négy, testvérét, Alessio Bernuccit pedig három évre száműzték a sportágból, mivel mindannyian érintettek voltak vérdoppingolásban. Bernucci a Lampre színeiben versenyzett.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr462647365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása