HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 563.

2011.02.11. 22:08 Gabbá

Síugrás:

Johan Remen Evensen rövid időn belül kétszer is világrekordot döntött a síugrók norvégiai Világkupa-versenyének pénteki edzésén. A 25 éves norvég előbb 243 méterre repült, ezzel négy métert javított az eddigi csúcson, melyet honfitársa, Björn Einar Romören állított fel csaknem hat éve Szlovéniában, majd a második tréningen 246,5 métert ugrott. A síugrók szombaton és vasárnap versenyeznek az újonnan épített vikersundi sáncon.

Kerékpározás:

José Luis Rodríguez Zapatero spanyol miniszterelnök kiállt Alberto Contador háromszoros Tour de France-győztes országúti kerékpáros mellett, akit egy évre eltiltanának doppingvétség miatt. "Nincs jogos alapja Contador megbüntetésének" - írta a kormányfő csütörtökön az egyik közösségi portálon. A spanyol sportági szövetség január 26-án jelezte, hogy egy évre eltiltaná a kerekest és megfosztaná tavalyi Tour-diadalától, mert a 17. szakasz után levett mintájában klenbuterolt találtak. A versenyző azzal védekezik, hogy az elfogyasztott fertőzött hússal került a tiltott szer a szervezetébe, s nem szándékosan doppingolt. A végső döntés várhatóan néhány napon belül megszületik.

Dopping:

Tragikus és kétségbeejtő egyszerre Riccardo Ricco esete - jelentette ki John Fahey, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke azt követően, hogy az olasz kerékpáros a saját magán végrehajtott vérátömlesztés után kritikus állapotban került kórházba. "Rendkívüli módon elszomorít, ami történt. Úgy gondolom, tragikus, hogy valaki ilyet tesz. Kockáztatja az életét, és ez a következménye a csalásnak" - jegyezte meg Fahey. A gyanú szerint a bringás saját vérének otthoni transzfúziójától lett rosszul vasárnap. A 27 éves versenyzőt kritikus állapotban szállították be a modenai kórházba, ahol beismerte, hogy a hűtőszekrényben 25 napja tárolt vérét fecskendezte vissza magának. Az orvosok a vér helytelen tárolása miatt fellépő veseelégtelenséget és tüdőembóliát állapítottak meg. Édesapja szerint Riccónak már az előző napon magas láza és hasfájdalmai voltak. Az olasz rendőrség, valamint az Olasz Olimpiai Bizottság, illetve Ricco csapata, a Vacansoleil is vizsgálatot indított. Riccónak nem ez lenne az első doppingvétsége: a 2008-as Tour de France-on az EPO vérdopping továbbfejlesztett változatát, jelesül CERA-t találtak szervezetében, és akkor 20 hónapos eltiltással sújtották. Ha ismét bűnösnek találják, akár hároméves börtönbüntetést kaphat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr262654947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása