HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 578.

2011.02.26. 19:30 Gabbá

Öttusa:

Marosi Ádám bejutott a vasárnapi döntőbe, Tibolya Péter viszont búcsúzott a további küzdelmektől a Palm Springs-i öttusa Világkupa férfi versenyében. Kállai Ákos csapatvezető tájékoztatása szerint a 2009-ben egyéni világbajnok Marosi magabiztosan lépett a fináléba, melyben a három csoportból a legjobb 12-12 öttusázó szerepelhet. Tibolya nagyon jól, ezer pont felett vívott, s a lövészetes futás előtt ötödik volt, a kombinált számban azonban jelentős büntetés kapott pisztolya nem szabályos lehelyezése miatt. Marosi a C csoportban egy négyes bolyban másodikként ért célba, Tibolyát pedig az A-ban a 27. helyre sorolták. Összesen 84 versenyző indult. A kaliforniai viadalon szombaton a nők döntőjét rendezik, a mezőnyben ott lesz Kovács Sarolta és Tóth Adrienn.

Ökölvívás:

A WBO félnehézsúlyú Európa-bajnoka lett Kovács Tamás, miután végletekig kiélezett, 12 menetes bokszmeccsen legyőzte az ugandai Hamza Wanderát. Péntek este a szlovákiai Nyitrán rendezték a Felix Promotion és a KO Box Promotion közös profiboksz gáláját, amelynek főmérkőzését a galántai Kovács Tamás (18 győzelem, 0 vereség, 13 KO/TKO) és az ugandai Hamza Wandera (12 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen) vívta, a tét pedig a WBO szervezet betöltetlen félnehézsúlyú Eb-címe volt. Remek hangulatban, telt ház, több mint kétezer néző előtt került sor a drámai csatát hozó Kovács vs. Wandera találkozóra. A kemény ütközet folyamán Kovácsra két alkalommal is számolni kellett, de végül 12 menetben, megosztott pontozással legyőzte ugandai ellenfelét. A gála programjában a veretlen nagyközépsúlyú Kelemen Balázs a papírformának megfelelően könnyedén állította meg Kiss Zoltánt, akire háromszor is számolni kellett, mielőtt a második menetben kihirdették Kelemen TKO-győzelmét. Kelemen sikerének értékét emeli, hogy a 32 éves győri bunyós bicepsze elszakadt az első leütéskor.

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 idegenben egy góllal legyőzte a horvát Medvescak Zagrebet a jégkorong osztrák ligában, így a kilencedik helyen zárta az alapszakaszt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr992693252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása