HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 585.

2011.03.05. 15:15 Gabbá

Vívás:

Nyolc magyar léphet pástra vasárnap a Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti férfi kard Grand Prix 64-es tábláján. Világranglistás helyezése alapján Szilágyi Áronnak (7.), Iliász Nikolásznak (12.) és Nemcsik Zsoltnak (15.) kiemeltként szombaton még nem kellett vívnia, akárcsak a rangsor élmezőnyéhez tartozó további tizenhárom külföldi vívónak. A selejtezőből öt magyar - Decsi Tamás, Lontay Balázs, Gáll Csaba, Gémesi Bence és Szatmári András - biztosította helyét a főtáblán, hét hazai kardozó viszont elbúcsúzott a további küzdelmektől. A Mol-kupáért zajló viadal - amelyen 135-en indultak - vasárnap 9 órakor folytatódik a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, ahol a négyes döntő 15 órakor lesz.

Labdarúgás:

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a portugál válogatott és klubok kizárását helyezte kilátásba, amennyiben a helyi szövetségnek nem sikerül elfogadnia az új alapszabályát. A FIFA portugál tagszervezetének reményei szerint március 19-én sikerül megszavazni az új alapszabályt, amelyet a korábbi voksolás alkalmával a területi szövetségek elutasítottak, mondván azzal elveszítik befolyásukat az országos hatáskörű döntésekben. Az új alapszabály ugyanis a helyi szövetségek kárára több szavazati jogot adna a ligáknak, a játékosoknak, az edzőknek és a bíróknak.A FIFA büntetése érintené a nemzeti együttes Európa-bajnoki selejtezősorozatát, valamint az Európa Liga nyolcaddöntőjében érdekelt Portót, a Benficát és a Bragát.


Olimpia - 2012 London:
 

Egy fotózás erejéig meztelenül merültek a víz alá azok a brit sportolónők, akik egytől egyig tagjai lehetnek a 2012-es londoni olimpiára készülő csapatnak, és figyelemfelkeltés céljából álltak a kamera elé. A merész fotót bevállaló nők között van úszó, műugró, vízilabdázó, valamint Stephanie Millward személyében egy paralimpikon is, akinek szervezetét 17 évesen támadta meg a szklerózis multiplex nevű idegrendszeri megbetegedés. A 21 éves mellúszó, Stacey Tadd bátorítás gyanánt az édesanyját is magával vitte a fotózásra, míg a vízipólós Lisa Gibsont nem a meztelenkedés zavarta, hanem az, hogy egyszerre kellett mosolyognia és levegőt vennie a víz alatt. A lányokat - akikre két búvár felügyelt a medencében - külön fotózták, és a végén számítógép segítségével montírozták őket egymás mellé.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr162712837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása