HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1224. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2011.03.12. 16:30 Gabbá

Egyéb: vásárlások intézése a CORA-ban, a gyümölcsösnél és a patikába visszamentem a hiányzó gyógyszerért, sétálás: itthoni munkák közben 13.100 lépés megtétele, ami 9,8 kilométer legyaloglását jelenti és ez 461 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi evezés, meg erősítés megtette hatását, mert a karjaimban egy kis izomláz alakult ki. Sajnos ma sem tudtam időben felkelni és így a tervezett futás elmaradt. Aránylag korán indultam el utamra. Elsőként a gyógyszertárba mentem a tegnap kiváltott gyógyszerek közül az egyikből nem tudtak annyit adni, amennyi fel volt írva. Ezért mentem vissza. Persze egy másik patikába is be kellett mennem, mert egy speciális vizet nem tudtak az elsőben adni. Aztán folytattam az utam a CORA-ba, illetve a zöldségeshez. Ezen utak alatt hozzávetőlegesen 13-14 kilométert tekertem le. Szerencsémre jó idő volt és élmény volt a jó időben tekerni. Itthon aztán egy kicsit segítettem a főzésbe, illetve felkészítettem a versenygépemet a hétfői haza tekerésre. Olajozás, kerekek felpumpálása, fényvisszaverő csíkok felragasztása, takarítása a gépnek. Szóval miközben ezeket csináltam, illetve jöttem-mentem itthon majdnem 10 kilométert gyalogoltam le. Szinte az egész délelőttöm elment. Ma nem csináltam szinte semmit. De jól esett ez a kis lazítás, pihenés. Holnap dolgozom, aztán hétfőn hajnalban elindulok az idei év első hazatekerésére. Kíváncsian várom, és persze van bennem egy kis majré is. De majd csak lesz valahogyan. 
 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr912733657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása