HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 593.

2011.03.13. 19:20 Gabbá

Kézilabda: 

A magyar férfikézilabda-válogatott kijutott a jövő évi, szerbiai Európa-bajnokságra, miután a selejtező 4. fordulójában 29-26-ra nyert vasárnap a macedón csapat ellen Veszprémben. Ezzel az eddig százszázalékos együttes gyakorlatilag megnyerte a csoportját, már csak az észtek érhetik utol, ám a két gárda első meccsén 31-19-re győztek a magyarok idegenben. A selejtező utolsó két fordulóját júniusban rendezik, Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata a bosnyákokkal idegenben, az észtekkel pedig otthon találkozik. 

Sílövészet: 

A norvég váltóval aratott sikere után második aranyérmét nyert Emil Hegle Svendsen, aki szombaton a férfiak 15 km-es, tömegrajtos versenyében bizonyult a legjobbnak az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sílövő-világbajnokságon. A kétszeres olimpiai bajnok, 25 éves sportoló összességében ötödik világbajnoki aranyérmét gyűjtötte be, ezúttal kiváló futóteljesítményének köszönhetően győzött, ugyanis annak ellenére haladt át elsőként a célvonalon, hogy ő a lövészet során egyszer hibázott, míg a második orosz Jevgenyij Usztjugov hibátlanul tüzelt. 

Tenisz:

Szávay Ágnes nagy csatában, két játszmában kikapott Aliszja Klejbanovától a 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás Indian Wells-i torna női versenyének második fordulójában. Az első, 38 perces szettben egészen 3:3-ig fej fej mellett haladt a két játékos, majd az orosz hozta az adogatójátékát, elvette Szávayét, és már a játszmáért adogathatott, amelyet végül nagy küzdelemben meg is nyert. A második, egyben utolsó szettben a 22 éves magyar teniszező nagyszerűen kezdett, 3:0-ra, 4:1-re, majd 5:2-re vezetett, ám ezzel el is lőtte az összes puskaporát. Klejbanova egyre jobban belelendült, kiegyenlített, majd újra brékelte Szávayt, és már a meccsért szerválhatott. A magyar még ekkor sem adta fel, két labdája is volt az egyenlítéshez, de nem tudott élni a lehetőségekkel és kikapott.

A magyar idő szerint szombaton késő éjjel befejeződött összecsapás 1 óra 42 percig tartott. Szávay öt hónapos sérülés után tért vissza.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr452736493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása