HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 595.

2011.03.15. 09:26 Gabbá

Labdarúgás:

Menesztették a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában listavezető Pécs vezetőedzőjét. Kiss László együttese hiába gyűjtött az elmúlt öt találkozón tizenhárom pontot, a vezetők nem látják biztosítottnak a feljutást. A klub honlapján közölt hír szerint a pécsi edzőnek azért kell távoznia, mert a vezetés elégedetlen volt a csapat elmúlt fordulókban mutatott játékával. A vezetők szerint az együttes jelenlegi teljesítménye nem nyújt garanciát arra, hogy a PMFC a szezon végén eléri célját, vagyis a másodosztályú bajnoki cím megszerzését és a feljutást az NB I-be. Az eredmények alapján némileg meglepő a döntés, hiszen a PMFC az elmúlt öt bajnokijából csupán az utolsón végzett döntetlenre, előtte zsinórban négy győzelmet aratott, és ennek köszönhetően az élre lépett az NB II Nyugati csoportjában.A pécsiek jelenleg kétpontos előnnyel vezetik a tabellát a fehérvári fiókcsapat és három ponttal a Gyirmót előtt.

Ez az a hír, amikor a jónál is jobbat akarnak a vezetők. De ahogy lenni szokott utólag fog kiderülni, hogy ez egy rossz és elhibázott döntés volt. Remélem, hogy nem jutnak fel, mert nem érdemlik meg, a vezetőik miatt a pécsiek.

Ökölvívás:

A WBO szervezet hétfőn kiadta legfrissebb, márciusi ranglistáját. A súlycsoportonkénti összesítésekben továbbra is három magyar öklözőt találunk, de csak Erdei Zsolt esetében van pozitív változás, Balzsay Károly és Bedák Zsolt rontott. A veretlen Erdei egy helyet javítva immár első a félnehézsúlyban, míg a nagyközépsúlyú Balzsay Károly pozíciót rontott, és jelenleg a 11., a kispehelysúlyú Bedák Zsolt pedig már csak a 15. helyet foglalja el kategóriájában. A WBO a szokásokat követve megválasztotta a hónap bokszolóját is, a címet ezúttal a friss harmatsúlyú világbajnok Nonito Donaire érdemelte ki.

Kíváncsi lennék, hogy hogyan rangsorolják az ökölvívókat, mert szerintem ez egy abszolut szubjektív döntés áll. Egy ember a WBO-nál dönt arról, hogy ki az első és a 123. Nem olyan a rangsorolás, mint a teniszben, vagy a snookerben. Megnyered az x tornát, akkor kapsz y pontot és aki a legtöbbet gyűjtötte össze egy záros határidőn belül az első, aki többet gyűjtött, mint az ellenfeleli, az pedig előre lép, akár első is lehet.

Jégkorong:

Elképzelhető, hogy ki kell hagynia a budapesti divízió I-es világbajnokságot a magyar hokiválogatott egyik fő riválisának. A héten születik döntés arról, hogy a japán jégkorong-válogatott a távol-keleti országot sújtó természeti katasztrófa után részt tud-e venni az április 17. és 23. közötti tornán. Erről a nemzetközi sportági szövetség (IIHF) tájékoztatta a tornát rendező magyar szövetséget.Az IIHF közleményében az áll, a Japán Jégkorong Szövetség a héten egyeztet a közelgő vb-ken (felnőtt, U18 és női) szereplő válogatottak szakvezetőivel, hogy a csapatok tudják-e vállalni az indulást. A japán válogatott az egyik fő vetélytársa lehet a házigazda magyaroknak divízió I-es világbajnokságon, melyen az A csoportból kiesett olaszok mellett a hollandok, a spanyolok és Dél-Korea vesz részt. A torna győztese jut fel a jövő évi A csoportos vb-re. A japánok az elmúlt öt évben rendre a harmadik helyen végeztek csoportjukban a divízió I-es vb-n. Japánt a múlt pénteken 9-es fokozatú földrengés rázta meg, és ennek nyomán szökőár pusztított a partvidéken. A rendőrség hétfőn ötezerre becsülte a halottak, illetve azok számát, akikről név szerint tudják, hogy eltűntek.A távol-keleti országban a természeti csapás után törölték a hokis Ázsia-liga döntőjét, illetve elhalasztották a tokiói műkorcsolya-vb-t. Elképzelhető, hogy az ország futballválogatottjának ki kell hagynia a júliusi Copa Américát, miután a japán bajnokság elmaradt fordulóit nyáron pótolják.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr602740663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása