HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1227. /futás/ + ˇhúzódzkodásˇ+ ˘sétálás˘

2011.03.15. 09:13 Gabbá

Futás: 2 háztömb körüli kör futása (7 kilométer), húzódzkodás: 8 féle fogásban 6-6 darab húzódzkodás megcsinálása, sétálás: az itthoni segítésben és egyebekben 6200 lépés megtétele, ami 4,6 kilométer legyaloglását jelenti és ez 248 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel aránylag korán felkeltem és kimentem itthon futni egyet. Az időjárás nagyon szép volt, meleg és nem fújt a szél sem. Az első kör után hazajöttem, mert a szükség nagyobb úr, mint az, hogy eddzek. Szóval miután elintéztem a szükségleteimet, újra kimentem és ismét futottam 1 kört. A második körben éreztem, hogyy kissé ólmosak a lábaim, ezért nem is erőltettem tovább a futást, hanem inkább megcsináltam itthon (Győrben) a húzódzkodást egy alacsony porolón. Ez jól is esett. Aztán lelazítottam a lábaimat egy kis sétálással Így jött össze a 4,6 kilométeres gyaloglás. Ma is egy kis laza napom volt. De holnap, ha esik az eső, ha nem, akkor is haza kell tekernem. Szóval holnap ismét vár rám egy 140 kilométer feletti bringázás. Remélem, hogy megúszom eső nélkül. A többi nem érdekel, mert maximum nem 5 órán belül, hanem azon kívül érek haza. De ez kit érdekel. Viszont, ha már Győr határában eláztam, na akkor válik izgalmassá a hazatekerésem. De én optimista vagyok, meg bízom benne, hogy a beharangozott eső majd csak a délelőtt folyamán érkezik Győrbe, amikor én már majdnem otthon leszek. Persze ehhez nyomni kell a pedált az elején, ráadásul nem is akárhogyan. De majd kiderül, hogy mit dob a kocka és milyen lesz az idő. Bízom benne, hogy egy erős nyugati szelem is lesz, ami az elején hát szelet hoz nekem, és ez jó lenne. De más az vágy és más a valóság. Majd kiderül, hogy tűz, vagy víz lesz holnap.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr362740635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása