HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 596.

2011.03.16. 17:36 Gabbá

Úszás:

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos továbbra is aggályosnak tartja a Magyar Úszó Szövetség működését, ezért vizsgálatot indít ellene. Budai Gyula szerda reggel találkozott Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökével, hogy egyeztessenek a 2010-es budapesti úszó Európa-bajnokság pénzügyi elszámolásával kapcsolatos kormányzati kifogásokról. Budai az [origo] megkeresésére nem kívánt beszélni a találkozó eredményéről, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője viszont az MTI-nek azt mondta: az elszámoltatási kormánybiztos a Gyárfás Tamással való találkozó után is aggályosnak tartja az úszószövetség működését a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) jelentése alapján, ezért vizsgálat indul az ügyben. A Kehi február elején jelezte, hogy szabálytalanságokat állapított meg a MÚSZ-nál a tavalyi, margitszigeti Európa-bajnokság költségvetési támogatásának felhasználását illetően. A Kehi szerint a MÚSZ harminc százalékkal nagyobb összegre - 1,17 milliárdra - tervezte az esemény költségvetését, ezáltal 350 millió forinttal túllépte a reális összeget, a központi forrásból kapott 400 milliós támogatásból 120 millióra nem lett volna jogosult, további 60 millió forintot pedig jogszabályt sértő módon használt fel. Gyárfás Tamás szerint ugyanakkor a szövetség eleve meg sem kapta a rajta számon kért összeget, és számításai szerint a múlt héten visszafizetett 22,7 millió forinttal a MÚSZ valamennyi tartozását rendezte az állam felé. 

Vízilabda:

Ellopták Kemény Dénesnek azt az ezüstserlegét, amelyet az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya még az 1999-es Eb-győzelem alkalmából kapott. A rablók az ünnep alatt vitték magukkal az emléktárgyat a szakvezető korábbi, Szépvölgyi úti lakásából, ahol a két nagyobbik fia él. "Nem voltak otthon a srácok, amikor az eset történt, mire a mobilriasztásra Kristóf fiam hazaért, már hűlt helyük volt a tetteseknek" - mesélte Kemény Dénes az MTI-nek, és hozzátette, hogy a serleg látható a válogatott hivatalos honlapján, a www.vlv.hu oldalon, az Eb-győzelem alkalmából készült képen. "Elvittek néhány más értéktárgyat is, de nekem a serleg fáj igazán, hiszen ezt Firenzében vehettem át az olasz belügyminisztertől személyes ajándékként az után, hogy a játékosaim az Európa-bajnoki sikerünk után megkapták az aranyérmeiket. Ezt reprodukálni nem lehet, és számomra az erkölcsi értéke óriási. Ez az én emléktárgyam arról az Eb-ről, ahol a válogatottal a kapitányságom második kontinensgyőzelmét arattuk. Bízom benne, hogy visszakerül hozzám!" Az ügyben a III. kerületi rendőrkapitányság nyomoz.   

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr632744871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása