HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1228. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2011.03.16. 17:14 Gabbá

Kerékpározás: Győr - Gönyű - Komárom - Szőny - Almásfüzítő - Dunaalmás - Neszmély - Süttő - Lábatlan - Nyergesújfalu - Tát - Tokodaltáró - Dorog - Leányvár - Pilisjászfalu - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Csobánka - Pomáz - Budakalász útvonalon jöttem haza, ami 125,5 kilométer letekerését jelenti 5 óra 47 perc 25 másodperc alatt. Ez az idő, ezen a távon 21,7 kilométer/órás átlagot ad ki. Sétálás: itthon 7.700 lépés megtétele a tekerés után, ami 5,7 kilométer legyaloglását jelenti és ez kereken 275 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Korán, de már világosban indultam haza Győrből. Ahogy kiértem a városból, mindjárt meg is kaptam a szembeszelet. Ezzel aztán elküzdöttem egészen hazáig, Budakalászig. Annyi könnyebbségem volt csak, hogy a szembe szél, vagy csak kicsit, vagy nagyon fújt. Elment a kedvem még attól is, hogy hajtsam a bringát. Vagy 5-ször álltam meg. És ahogy lenni szokott, ha nem megy, akkor már minden rossz, minden zavar. Ez történt velem is. Az elején még bíztam benne, hogy majd csak fordul az út és lesz egy kis hát szelem. Tévedtem. A sebességem egyre csökkent, az átlagom egyre rosszabb lett, fájt a fenekem, nyomott a hátizsák, és persze fújt az a hülye szél. Kénytelen voltam a rövidebbik utat választani Tát után, mert akkor lehet, hogy soha nem értem volna haza. Ezen az útvonalon ugyan vannak emelkedők, de majdnem egy 20 kilcsivel rövidebb. A lábaim egyébként bírták a gyűrődést, csak éppen nem tudtam kijönni a 60 tekerés/perces tartományból. Nem tudtam pörgetni és a szél miatt egyre kisebb- kisebb frekvenciával nyomtam a pedált. Ezt jól mutatja, hogy ilyen gyenge átlag sebességem már évek óta nem volt, csak most! A végére már totál ki voltam. Ahogy hazaértem mindjárt besegítettem az itthoni tennivalókba és így sikerült a majdnem 6 kilométer legyaloglása. Ez jót is tett a lábaimnak. Ma csak 2 edzésem volt, ebből a tekerés volt az igazán nagy mozgás, el is fáradtam a széllel való küzdelemben.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr62744802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása