HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 597.

2011.03.17. 18:40 Gabbá

 Kajak - Kenu:

A háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa terhes, jelentette be csütörtökön a kajak-kenu szövetség. A kajakos és párja szeptemberre várja a babát, ezzel együtt nem kerül veszélybe a londoni olimpiai szereplése. Gyermeket vár Janics Natasa párjától, Andrian Dusevtől. A háromszoros olimpiai bajnok nem lesz ott az augusztusi olimpiai kvalifikációs vébén, jelentette be a szövetség. Bár nem lesz könnyű dolga, Janics mégis kijuthat a londoni játékokra: "Azt tudni kell, hogy most augusztusban nem névre szóló kvótákat szereznek a versenyzők, hanem a hajóegységek kvalifikálják magukat a londoni játékokra. Az indulói helyeket jövőre az olimpiai válogatókon lehet megszerezni, így 2012 tavaszán nekem a legjobb formában kell visszatérnem a rendkívül erős hazai mezőnybe" - nyilatkozta a szövetség honlapján a Démász Szeged sportolója. Augusztus 17-től Szeged rendezi az olimpiai kvalifikációs vébét, Janics szeme előtt azonban inkább az olimpia lebeg: "Huszonnyolc éves vagyok, és el kellett döntenem, hogy a családvállalás, vagy az idei világbajnoki aranyak a fontosabbak. Harmadik válaszként úgy döntöttem, hogy a londoni olimpia a legfontosabb. És az olimpia szempontjából a legjobb időpontban jön ez a csöppség." Párosbeli társa, Kovács Katalin reakciójáról a vajdasági születésű kajakos elmondta: "Kati ebben az évben is megoldja, hogy akár egyesben, párosban vagy négyesben nagyon nagy sikert érjen el a világbajnokságon. És remélem, jövőre újból társam, partnerem lesz a fő versenyeken." Janics szerint a szülés után sem fog felszabadultabban versenyezni, mivel számára az élsport a győzelemről szól.

Labdarúgás:

A Barcelona tíz futballistáját - köztük Lionel Messit - elvitték doppingvizsgálatra az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) doppingellenőrei - írja a SPORT.es. A szakemberek a spanyol csapat csütörtöki edzésén jelentek meg, és mintaadásra kötelezték Messit, Afellayt, Xavit, Villát, Jeffrent, Piquét, Iniestát, Mascheranót, Valdest és Pintót. Az elmúlt egy hónapban már második alkalommal ellenőrizte meglepetésszerűen az UEFA a Barcelonát, míg tavaly összesen három alkalommal jártak a katalánoknál az európai szövetség doppingellenőrei. Néhány napja a spanyol sajtó arról számolt be, hogy a Real Madrid arra kérte a spanyol szövetséget, hogy szigorítsa a doppingellenőrzéseket a Primera Divisiónban, utalva arra, hogy a Barcelonánál kétes hírű orvosok dolgoznak. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr402748055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása