HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1235. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2011.03.23. 16:05 Gabbá

Egyéb: vásárlások intézése a kenyeresnél, a hentesnél, a zöldségesben, a szatócs boltban, a CBA-ban és a papír boltban és a postán csekk feladás, közben 15-16 kilométer lebiciklizése, sétálás: a napközbeni rohangálás alatt és az itthoni feladataim teljesítése közben 16.000 lépés megtétele, ami 12,0 kilométer legyaloglását jelenti és ez 561 kilokalóriát égetett el.  

Megjegyzés, vélemény, élmény: A hét eddigi napjai a rohangálás jegyében teltek el. Ma is ilyen napom volt. Majdnem egész délelőtt úton voltam. Elsőként a kenyereshez tekertem el. Másodjára a henteshez hajtottam. De ezzel még nem volt vége a kerékpár túrámnak, hiszen áttekertem Pomázra egy papírboltba, majd a CBA-ba vásárolni. Innen hazafelé beugrottam a postára egy csekket feladni, majd a szatócs bolt és a zöldséges következett. Amikor hazaértem végre megszereltem a munkásbringámat. Egy új belsőt tettem bele és kiderült, hogy a külsőm kirepedt, szóval ezt is kicseréltem. Még szerencse, hogy volt itthon egy használt, de még aránylag jó állapotban lévő. Sajnos ez egy terep gumi, ami rücskös és egy kissé ráz a betonon. Szóval hamarosan kell vennem egy 26-os külsőt, ha nem akarom, hogy széjjel rázzon a bringa. A bicikli szerelés, meg az itthoni egyéb feladatok közben legyalogoltam 12 kilométert. El is telt a délelőttöm. Ma nem edzettem semmit se, csak éppen rohangáltam. Remélem, hogy hamarosan nyugodtabb napjaim lesznek. Csak edzenem kell, meg persze dolgoznom, de más sürgős feladatom nem lesz. Aztán majd kiderül, hogy mit hoz a jövő. 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr632765307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása