HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 607.

2011.03.27. 18:56 Gabbá

Dopping:

Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) doppingolásban való közreműködés miatt hatéves eltiltással sújtotta Alberto Luglit, a korcsolyaszövetség korábbi orvosát. A szakembert egy újságíró buktatta le: a Cycling Pro magazin munkatársa sportolónak adta ki magát, és a teljesítményfokozás végett fordult hozzá. Lugli először ózon- és oxigénkezelésnek vetette alá páciensét, majd - a szabályok értelmében tiltott - vérátömlesztést javasolt neki. Az orvosnak mellékbüntetésként ötezer eurót kell fizetnie. 

Labdarúgás:

Tizenhat papi válogatott részvételével nemzetközi labdarúgótorna kezdődik szombaton a Vatikánban. A mintegy négyszáz, 19 és 57 év közötti lelkész, valamint papnövendék a Klérus-kupáért verseng négy csoportban, az ünnepélyes díjátadóra május 28-án - a Bajnokok Ligája-döntő napján - kerül sor. A házigazdák sárga-fehér mezt viselő együttesében pályára lép az olasz élvonalbeli Chievónál is megfordult Davide Tisato, aki a Redemptoris Maternek is nevezett csapatot erősíti, mióta papnövendék lett. A torna szigorú katolikus előírások szerint zajlik: vasárnap nem rendeznek meccseket, és a legkisebb szitokszóért is piros lap jár. A Vatikán nem tagja a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA), ennek ellenére saját bajnokságot működtet, amely főként római lakosokból áll. Válogatott találkozókat ritkán játszik, és legfeljebb más miniállamokkal - Monacóval, San Marinóval - csap össze.

Ökölvívás:

Szenzációs bunyóval védte meg WBA pehelysúlyú világbajnoki címét Yuriorkis Gamboa, a kubai klasszis négy menet alatt összesen öt alkalommal ütötte le Jorge Solist, aki az utolsó padlózásból már nem tudott felállni. Gamboa fantasztikus sebességének, zseniális kombinációs képességének és villámgyors lábainak köszönhetően esélyt sem adott a kemény mexikóinak, aki élete legnagyobb verését kapta az este folyamán. Gamboának ez volt pályafutása huszadik győzelme (ebből tizenhatot KO-val ért el), de IBF világbajnoki címét elvesztette, mert nem volt hajlandó részt venni a meccsnapi mérlegelésen, ami a világszervezetnél kötelező. A meccsen nyújtott teljesítményt elnézve lassan kijelenthető, hogy Gamboa napjaink legjobb pehelysúlyú bokszolója, aki esélyesként léphetne ringbe a kategória másik sztárja, Juan Manuel Lopez ellen. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr232776409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása