HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 609.

2011.03.29. 19:57 Gabbá

 Jégkorong:

Japán hivatalosan lemondta a részvételt a budapesti jégkorong-világbajnokságon, tájékoztatta hétfő este a Nemzetközi jégkorong Szövetség (IIHF) a magyar szövetséget. A távol-keleti országot súlyos természeti katasztrófa sújtotta a hónap elején. A IIHF e-mailben értesítette a Magyar Jégkorong Szövetséget Japán távol maradásáról. A visszalépésből eredő, feljutással, kieséssel és rangsorral kapcsolatos új helyzetekről az IIHF elnöksége hamarosan dönt majd.  A magyar szervezőknek lehetőségük van közös egyeztetés után a 12.30-kor kezdődő mérkőzéseket későbbre tenni, hiszen naponta így csak két mérkőzést rendeznek. A magyar szövetség 2011. április 5-ig értesíti a jegy- és bérletvásárolókat, hogy mi módon kaphatnak visszatérítést.

Dopping - Cselgáncs:

Egy bécsi laborban végezteti el a B próbát Ungvári Attila, aki a 73 kg-ban nyert aranyérme után pozitív doppingmintát adott a februári cselgáncs Hungária-kupán. Az Európa-bajnoki harmadik ceglédi dzsúdós hétfőn Tiszeker Ágnessel, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetőjével együtt utazott az osztrák fővárosba.  "Ilyenkor a sportoló jelen lehet a minta kinyitásánál, ellenőrizheti annak sértetlenségét" - tájékoztatta az MTI-t Nagy György, a magyar szövetség (MJSZ) főtitkára. "A berendezés 24 óra alatt végzi el az elemzést, az érintett versenyzőnek joga van figyelni a folyamatot, Tiszeker doktornő egyszer látott egy orosz sportolót, aki ott aludt a vizsgálat helyszínén. A B próba eredményét tíz nap múlva kapjuk meg." Ungvári szervezetében az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt találtak, ráadásul január közepén, a bakui Világkupa utáni vizsgálaton is pozitív lett a tesztje. Később kiderült, hogy a budapesti minta egy furoszemid nevű vízhajtót is tartalmazott.  "A szövetség elnöksége kiáll Ungvári Attila mellett, meggyőződése, hogy a sportoló vétlen a tiltott szer szándékos használatát illetően" - szögezte le március 9-én kiadott közleményében az MJSZ elnöksége. Ha vétkesnek találják, és fél évre vagy annál hosszabb időre eltiltják, akkor a 22 esztendős dzsúdós nem vehet részt jövőre a londoni olimpián.

 

Gyeplabda:

A sportág történetében először kék színű pályán rendezik meg a gyeplabdamérkőzéseket jövőre a londoni olimpián. Szakítva az eddigi hagyományokkal a szervezők úgy döntöttek, hogy zöld helyett kék lesz a borítás az ötkarikás tornán, rózsaszín kerettel. Debbie Jevans versenyigazgató jelezte: a kék háttérben jobban érvényesül a labda és a vonalazás a játékosok, a hivatalos személyek és a szurkolók számára egyaránt. A londoni olimpián 12-12 férfi és női gyeplabdacsapat szerepel. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr822782966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása