HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 610.

2011.03.30. 18:24 Gabbá

Vízilabda:

Elkészült a júliusi, sanghaji vizes világbajnokság 16 csapatos férfivízilabda-tornájának kiemelése az április 15-én esedékes csoportsorsolásra: Magyarország csak a harmadik kalapba került. Ezt azt jelenti, hogy a kínai vb alapszakaszában nem találkozhat Brazíliával, Németországgal és Ausztráliával. Viszont több, a végső győzelemre szintén esélyes együttessel is összekerülhet a csoportban, miután az első kalapba tették a legutóbbi Világkupa első négy helyezettjét: Szerbiát, Horvátországot, Spanyolországot és az Egyesült Államokat, a másodikba pedig a Világligából kvalifikált Montenegrót és Olaszországot, továbbá Kanadát és Romániát. Magyarország sem a Világkupában, sem a Világligában nem indult. "Nem tartom reálisnak a csoportok ilyetén kialakítását" - idézte Kemény Dénest, az olimpiai bajnoki címvédő nemzeti csapat szövetségi kapitányát a férfiválogatott honlapja. Kemény hozzátette, sok múlhat a sorsoláson: "Teljesen mindegy, ez van. Láthatóan sok fog múlni a sorsoláson, ebből a kínálatból a magyar csapat kerülhet kifejezetten erős, de könnyebb csoportba is." 

A vb-sorsolás kalapjai: 

A: Szerbia, Horvátország, Spanyolország, Egyesült Államok
B: Montenegró, Románia, Kanada, Olaszország
C: Brazília, MAGYARORSZÁG, Németország, Ausztrália
D: Dél-Afrikai Köztársaság, Kazahsztán, Japán, Kína. 

Ez azért szemétség volt a FINA-tól, vagy attól aki a sorsolást intézte. Hiszen a világ legjobb csapatát értékelték le. De ezért már a csoportkörben is hajtanunk kell - és megnyerjük a Vb-t.  

Labdarúgás:

Nem alakítja át összetételét a Bosnyák Labdarúgó Szövetség, amely az Európai és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kérésének ellenére továbbra is kitart a háromelnökös rendszer mellett. Az ellenkezés vége felfüggesztés lehet, ami a válogatott eltiltása mellett a klubok nemzetközi kupaszereplését is érintheti. Hiába kapott utolsó figyelmeztetést a Bosnyák Labdarúgó Szövetség az UEFA és a FIFA végrehajtó bizottságától, az európai tagszervezet jelezte, nem hajlandó változtatni a hármas elnökség rendszerén. A bosnyák szövetséget rotációs rendszerben egy szerb és egy horvát nemzetiségű, illetve egy muszlim vallású elnök vezeti, az elöljárók 16 havonta váltják egymást. Bosznia-Hercegovina futballszövetsége 1995 után - tükrözve az ország politikai és etnikai felosztását - a boszniai szerb, illetve a boszniai horvátokból és bosnyákokból álló két szövetség egyesülésével alakult át. Ám nem a megszokott rendszer - egy elnök és néhány alelnök - szerint, hanem a három etnikum egy-egy vezetőt delegált, így minden fontos döntéshez a három fél egyetértése szükséges.  Ezt akkor mind az UEFA, mind a FIFA elfogadta, ám tavaly októberben a nemzetközi szövetség jelezte, véget ért a tizenöt éves türelmi időszak, ha március végéig nem lesz egy elnök, akkor Bosznia-Hercegovinát felfüggesztik. Amennyiben életbe lép a felfüggesztés, a válogatott nem szerepelhet nemzetközi találkozón, így az Európa-bajnoki selejtezősorozatban sem, ráadásul az eltiltás kiterjed a klubcsapatokra és a játékvezetőkre is.  A bosnyák válogatott az Eb-selejtezők D csoportjában a 4. helyen áll, de a vesztett pontok tekintetében Franciaország mögött az egyik esélyes csapatnak számít, amely Fehéroroszország, Albánia és Románia mellett odaérhet a pótselejtezőt érő második helyre. A válogatott legközelebb június 3-án Romániában, 7-én pedig hazai környezetben Albánia ellen lép pályára.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr672785842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása