HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 611.

2011.03.31. 18:44 Gabbá

Labdarúgás:

A hollandok részéről sem maradt visszhang nélkül a magyar labdarúgó-válogatott helytállása a két együttes keddi Eb-selejtezőjén. Az 5-3-as hazai győzelmet hozó amszterdami találkozó legjobbja a Goal.com holland kiadása szerint Gera Zoltán volt. A holland internetes oldal elemzése a magyar válogatott kétgólos csapatkapitányának 8,5-ös osztályzatot adott. Szintén kiemelkedőnek ítélték az egy gólig jutó Rudolf Gergely és a két gólpasszt jegyző Dzsudzsák Balázs teljesítményét, mindketten 7,5 pontot kaptak. A mieink közül a hollandoknak legkevésbé Juhász Roland nyerte el a tetszését, az ő játékát 4,5 pontra értékelték, kiemelve, hogy sem Robin van Persie-vel sem Ruud van Nistelrooyjal szemben sem volt ellenszere. A hazai oldalon érdekes módon nem a találkozót két góljával eldöntő Dirk Kuyt kapta a legyjobb osztályzatot - az ő neve mellé 7,5 pont került - hanem ibrahim Afellay. nem Ibrahim Afellay. A szélső az elemzés szerint döntően befolyásolta a meccs kimenetelét játékával és passzaival, ezért 8-as osztályzatot kapott. 

Cselgáncs: 

Öngyilkos lett 29 évesen Claudia Heill, az osztrákok kétszeres olimpiai ezüstérmes cselgáncsozója. visszavonulása óta korosztályos edzőként dolgozott, csütörtökön a hatodikról zuhant le. A 2004-es athéni játékokon 63 kg-ban második helyezett versenyző Bécsben egy hatodik emeleti ablakból zuhant ki csütörtök hajnalban, a rendőrségi vizsgálat nem talált idegenkezűségre utaló jelet. A 2009-ben visszavonult, kétszeres Eb-ezüstérmes dzsúdós az utóbbi időben korosztályos edzőként tevékenykedett, és közreműködött tavaly a bécsi Európa-bajnokság szervezésében is.

Ökölvívás:

Az Universum Box Promotion perrel fenyegeti a WBA-t (Boksz Világszövetség), mert a hamburgi klub szerint a világbajnok David Haye-nek az ő bokszolójukkal kéne kiállnia Vlagyimir Klicsko helyett. Az Universum nehézsúlyú bokszolója, Ruszlan Csagajev 2010. májusában Kali Meehan legyőzésével kötelező kihívói jogot harcolt ki magának, ám azóta sem kap esélyt ennek érvényesítésére - írja a Profiboksz.hu  A WBA ugyanakkor engedélyezte bajnoka, David Haye számára, hogy címegyesítő mérkőzést vívjon Vlagyimir Klicskóval, ezt akarja jogi úton megakadályozni az Universum. A német klubnak  az sincs ínyére, hogy Csagajevet félretéve a WBA később állítólag Alexander Povetkint és Jean-Marc Mormecket bunyóztatná a WBA címéért, míg a Klicsko-Haye meccs nyertese a szervezet szuperbajnokává lépne elő. 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr542788926

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.07. 12:22:41

Hamarosan eldől kik jutnak az Európa Liga legjobb négy csapata közé. A Benfica-PSV, Porto-Spartak Moszkva, Dinamo Kijev-Braga, Villareal-Twente párosításokból kerülnek ki a továbbjutók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása