HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 612.

2011.04.01. 22:09 Gabbá

Ökölvívás:

Odlanier Solis egy beszedett ütés és térdsérülése miatt az első menetben kikapott Vitalij Klicskótól a WBC márciusi nehézsúlyú címmeccsén. A kubai hét hónapig nem bunyózhat, addig is kijelentette: az ukrán bokszolói szempontból egy nulla, meglepő, hogy mennyire gyenge. Visszavágót szeretne Odlanier Solis. A kubai olimpiai bajnok nemrég szenvedett sima kiütéses vereséget Vitalij Klicskótól, majd olyan szerencsétlenül ért földet, hogy súlyos térdsérülést szenvedett. A kubait azóta megműtötték, most kórházi ágyából üzent az ukrán világbajnoknak: "Bízom benne, hogy Vitalij elég férfi ahhoz, hogy visszavágót adjon. Küzdjünk meg újra Kölnben, akik fizettek ezért a találkozóért, most ingyen jöhetnének, én nem akarok pénzt keresni ezzel a meccsel, csak a címedet akarom!" Solisnak alaposan megváltozott a véleménye a profi bokszról,  korábban több interjúban is azt mondta, hogy csak munkának tekinti az ökölvívást: "Ez most megváltozott, új célom van, világbajnok akarok lenni és sokáig az maradni. Láttam, milyen egyszerű legyőzni Vitalijt. Ha nem jött volna közbe a sérülés, akkor szétszedtem volna. Bokszolói szempontból egy nulla, nagyon meglepett, hogy ennyire gyenge." Solis a tervek szerint hat-hét hónap múlva kezdheti el az  edzéseket, de előtte újabb műtét vár rá április 15-én, hogy rendbe tegyék súlyosan károsodott porcízületét.

Úszás:

Rangos elismerésben részesült Hosszú Katinka: a 21 éves bajai sportolót az év legjobb női egyetemi úszójának választották az Egyesült Államokban. A Southern California Egyetemen tanuló, a 2009-es római világbajnokságon 400 m vegyesen aranyérmes Hosszú egy rendkívül komoly szavazáson győzött, ugyanis az amerikai egyetemi sportszövetség (NCAA) közel ezer tagja voksolt. A háromszoros Európa-bajnok Hosszú a márciusi egyetemi bajnokságon három aranyérmet nyert: 400 yard vegyesen új rekorddal diadalmaskodott, továbbá 200 yard vegyesen, valamint 200 yard pillangón győzött, ráadásul őt választották a verseny legjobbjának is.

Kerékpározás:

Az olasz országúti kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia jövő évi viadalának első három szakaszát Dániában rendezik majd. A szervezők pénteki tájékoztatása szerint a 2012-es verseny Herningben indul, ahol május ötödikén kerül sor a prológra, majd másnap innen indul a második szakasz. A dán illetékesek elárulták, hogy eredetileg 2013-ra szerették volna magukhoz csábítani a versenyt, hogy a Giróval gazdagítsák a Herning alapítása 100. évfordulójának alkalmából rendezendő ünnepségsorozatot, de a körverseny rendezőivel folytatott tárgyalások során nyilvánvalóvá vált, hogy csak a 2012-es esemény jöhet szóba. A Giro jövőre tizedik alkalommal indul majd Olaszországon kívülről, tavaly Amszterdamban volt a rajt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr972792298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása