HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 613.

2011.04.02. 19:11 Gabbá

 Sakk:

A franciaországi Aix-les-Bains-ben zajló Európa-bajnokság tizedik fordulójában Polgár Judit újabb nagyszerű győzelmet aratott, a mesternégyessel hárma holtversenyben az élről várhatja az utolsó játéknapot. A moldáviai Viorel Iordachescu ellen tisztet áldozott, haderejét remek játékkal vezette sikerre. A magyar nagymesternő holtversenyes társai az orosz Valgyimir Potkin és a lengyel Radoslaw Wojtaszek. Polgár utolsó játszmáját Potkinnal játssza, míg Wojtaszek az orosz Peter Szvidlerrel csatázik majd. 

Tenisz:

Az 1996-ban még a legalacsonyabb kategóriába besorolt budapesti nőitenisz-torna jelenleg már a világ negyven legjelentősebb versenye közé tartozik, a főszponzor januári kihátrálása miatt viszont egyelőre az is kérdéses, lesz-e elég pénz az idei rendezéshez. Márky Jenő versenyigazgató szerint sokan nincsenek tisztában azzal, milyen komoly dolog, hogy Budapest állandó helyszíne egy nemzetközi kategóriás tornának, és száznál is több város áll sorba azért, hogy otthont adjon egy ilyen versenynek. 

Úszás:

Verrasztó Dávid 400 m vegyesen, Mutina Ágnes 200 m gyorson győzött a spanyol nyílt bajnokság második napján, Madridban. A www.uszovilág.hu internetes sportági szaklap beszámolója szerint Verrasztó - korábbi ottani versenyrekordját megjavítva - 4:13.54 perccel végzett az élen, a tavalyi eredményénél lényegesen jobb, a világranglistán harmadik helyet érő idővel. A szintén a Jövő SC-Veoliában úszó Mutina is saját versenycsúcsát megjavítva, 1:57.62 perccel lett spanyol bajnok péntek este, egyszersmind a világranglista negyedik helyére lépve előre ebben a számban. A csütörtöki nyitónapon egy magyar állhatott dobogóra Madridban: a pécsi Jakabos Zsuzsanna második lett a 200 méteres pillangóúszásban 2:07.86 perccel, időeredménye a negyedik legjobb a 2011-es világranglistán.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr512794295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása