HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 617.

2011.04.06. 18:42 Gabbá

Kézilabda:

Csupán a második kalapba kapott besorolást a magyar női kézilabda-válogatott a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőinek április 8-i sorsolása előtt. A házigazda Hollandia és a címvédő Norvégia mellett még harminc csapat pályázik tizennégy helyre a 2012-es női kézilabda Európa-bajnokság 16-os döntőjében. A selejtezők sorsolását április 8-án Bécsben rendezik, és az európai szövetség (EHF) elkészítette a kiemeléseket. Az biztos, hogy négy válogatott (Finnország, Nagy-Britannia, Görögország és Izrael) pótselejtezőt játszik június 3-5-e között, az első két helyezett folytathatja a selejtezőben. A kiemelés szerint a magyar csapat a második kalapba került, azaz nem kerülhet össze Horvátország, Montenegró, Ukrajna, Macedónia, Ausztria és Szerbia együtteseivel. A kiemelés:

1. kalap: Oroszország, Románia, Spanyolország, Franciaország, Dánia, Svédország, Németország
2. kalap: MAGYARORSZÁG, Horvátország, Montenegró, Ukrajna, Macedónia, Ausztria, Szerbia
3. kalap: Fehéroroszország, Szlovákia, Portugália, Izland, Szlovénia, Törökország, Lengyelország
4. kalap: Csehország, Litvánia, Olaszország, Svájc, Azerbaidzsán, a pótselejtező győztese, a pótselejtező másik továbbjutója. Az Eb-t 2012. december 4-16-án Hollandiában rendezik, az első három helyezett automatikusan kvalifikálja mát a 2013-as szerbiai világbajnokságra.

Cselgáncs:

Ungvári Attila B mintájának elemzése is pozitív eredménnyel zárult - tájékoztatta kedden az MTI-t a Magyar Dzsúdó Szövetség (MJSZ), amely egyben azt is jelezte, hogy a versenyző hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, s az az ártatlanságát bizonyítja, ezért feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen. A 73 kg-ban szereplő cselgáncsozónak a februári Hungária-kupán aratott győzelmét követően adott mintájában találtak az ellenőrök doppinglistás anyagot. A B próbát Ungvári egy bécsi laborban végeztette el, az eredmény azonban megegyezett az A teszttel. A sportoló által szolgáltatott vizeletben az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt, valamint furoszemid nevű vízhajtót is találtak az ellenőrök. A versenyző január közepén, a bakui Világkupa után is pozitív mintát adott, akkor sztanozolol nyomaira bukkantak a mintájában. Az ügyben a fegyelmi eljárást a nemzetközi szövetség folytatja majd le.  A magyar szövetség keddi közleménye szerint Ungvári Attila, illetve testvére, Miklós, valamint edzőjük, Bíró Tamás a március kilencediki elnökségi ülésen jelezték, hogy önkéntesen hazugságvizsgálatnak vetik alá magukat.  "A három - hivatalosan akkreditált laboratóriumban elvégzett - poligráfos vizsgálat eredménye egyöntetűen és határozottan a sportoló vétlenségét igazolja, ez alapján pedig valószínűsíthető, hogy Ungvári Attila tudta nélkül került a szervezetébe a doppinglistán szereplő szer" - áll a szövetség közleményében hozzátéve, hogy ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést az ügyben, s a nyomozás folyamatban van. Amennyiben a fegyelmi eljárás végén Ungvárit bűnösnek találja a nemzetközi szövetség, és fél évre vagy annál hosszabb időre eltiltja, akkor a 22 esztendős dzsúdós nem vehet részt jövőre a londoni olimpián.

 


Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr202805238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása