HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 618.

2011.04.07. 19:49 Gabbá

Jégkorong:

Kézcsonttörést szenvedett Kiss Dániel, a jövő vasárnap kezdődő divizió I-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott hátvédje, aki így biztosan lemarad a tornáról. Imre Lajos csapatvezető csütörtök reggel elmondta: a fiatal hátvéd a szerda délelőtti edzésen sérült meg, ám csak az esti tréningen jelezte, hogy bedagadt a keze. Ezt követően kórházba vitték, megröntgenezték, ahol kiderült, eltörött a csontja, és hat hétig gipszet kell viselnie. A fiatal dunaújvárosi védő világbajnoki helye nem volt biztos, de kiváló szezonbeli teljesítményéért meghívót kapott Ted Sator szövetségi kapitánytól, és keményen harcolt, hogy a keretszűkítésnél bennmaradjon. A mostani, súlyos sérüléssel viszont eldőlt, hogy nem lehet ott a budapesti vébén. 

Tenisz:

Szávay Ágnes - oldalán az orosz Dinara Szafinával - bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, salak pályás marbellai tenisztorna párosversenyében, miután csütörtökön döntő rövidítésben győzött a Kristina Barrois, Jasmin Wöhr német kettős ellen. Az egyesben szerdán a nyolcaddöntőben búcsúzó Szávay és a volt világelső Szafina 1 óra 27 perc alatt diadalmaskodott. A fináléba kerülésért az ellenfél a Nuria Llagostera Vives, Arantxa Parra Santonja harmadik helyen kiemelt spanyol és a Mervana Jugic-Salkic, Darija Jurak bosnyák-horvát duó párharcának győztese lesz.

Labdarúgás:

Kisebbségi tulajdonosa lett a Liverpool labdarúgócsapatának LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Miami Haet játékosa. A huszonhat éves kosaras szerdán saját cégén, az LRMR Branding and Marketingen keresztül kötött üzleti megállapodást a Liverpool anyacégével, a Fenway Sport Grouppal. A Forbes amerikai gazdasági magazin szerint az elmúlt időszak sikertelenebb szereplése ellenére a Liverpool még mindig a hatodik legértékesebb együttes a világon. Az együttes jelenleg hatodik helyen áll a Premier League-ben, és tízpontos hátrányban van a már BL-szereplést érő negyedik helyen levő Chelsea mögött.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr932807922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tenisz 2011.04.07. 22:02:40

Blake J. (Usa) vs Cuevas P.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása