HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 619.

2011.04.08. 22:14 Gabbá

Jégkorong:

Az április 17-én kezdődő divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 5-4-re kikapott pénteken az A csoportos szlovén csapattól a káposztásmegyeri Jégpalotában. Ted Sator szövetségi kapitány csapatából ezúttal kisebb sérülés, illetve betegség miatt Tokaji, Kovács, Vas Márton, valamint Kóger, Tóth, Bartalis, Szélig, Vas János, Bálizs és Hetényi maradt ki. A világ élvonalába tavaly - éppen a magyarok elleni sikerrel - feljutott szlovénok a két csapat utolsó négy egymás elleni meccsét megnyerték. A magyarok legutóbb 2006. december 16-án tudták legyőzni riválisukat.

Torna:

Berki Krisztián esélyeshez méltóan az első helyen jutott be a lólengés szombati döntőjébe a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokság csütörtöki selejtezőjéből. Hidvégi Vid ugyanezen a szeren nyolcadikként finalista.

Sífutás - Dopping:

Néhány nappal februári visszavonulása előtt pozitív doppingtesztet produkált Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai bajnok sífutója. A 40 éves sportoló az oslói északisí-világbajnokság február 23-ai nyitónapján jelentette be, hogy befejezi pályafutását krónikus térdfájdalmaira és vírusos megbetegedésre hivatkozva. Az észt szövetség csütörtökön közölte, hogy ez előtt, február 14-én pozitív lett Veerpalu tesztje, szervezetében túl magas volt a növekedési hormon szintje. A B próba szerdán nyilvánosságra hozott eredménye igazolta a versenyző vétkességét. A sportoló Tallinnban tartott sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy tiltott szerrel élt volna. "Minden eredményem kemény és fájdalmas munkából eredt" - fogalmazott. Veerpalu, Észtország legeredményesebb sífutója 2002-ben, Salt Lake Cityben, majd négy évvel később, Torinóban is megnyerte a 15 km-es klasszikus stílusú ötkarikás versenyt, emellett két világbajnoki címet is szerzett.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr282810792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása