HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 621.

2011.04.10. 19:40 Gabbá

Kézilabda:

Konkoly Csaba szerint saját magának köszönheti a Győri Audi ETO női kézilabda-csapata, hogy ötgólos hátrányba került a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A vezetőedző leginkább azt nehezményezte, hogy a kiemelt téttel bíró Navarra elleni meccsen egyik játékelemben sem tudott közepesnél többet hozni együttese. "Adtunk magunknak egy pofont a saját kezünkkel, de a jövő héten megpróbáljuk magunkat kisminkelni a saját kezünkkel" - fogalmazott a handball.hu cikkében a szakvezető. Konkoly kiemelte a találkozó huszadik percének tájékán történt fordulatot, amikor a rossz győri védekezés miatt került fölénybe a spanyol ellenfél, a folytatásban pedig tovább romlott a magyar bajnok teljesítménye. "A második játékrészben még jobban felpuhult a védekezésünk, és kettes és a hármas kapcsolatoknál nem tudtunk mit kezdeni a gyorsabbnak tűnő spanyolokkal. A támadásban nagy számban eladott labdákat mindenképpen annak tudhatjuk be, hogy egyik játékelemben sem sikerült közepesnél jobbat nyújtanunk. Ez azért elszomorító, mert a BL-döntőbe jutásról volt szó." Az esetleges büntetéssel kapcsolatban a szakember elutasító választ adott. "Elég büntetés lesz az, ha megnézzük a teljesítményünket videón. Mindenképpen el kell hinnünk és fogadnunk azokat az alapelveket, amelyek az ilyen típusú játékosok ellen védekezésben és támadásban az eredményességhez szükségesek."

Vitorlázás:

Hétfőn, New Yorkon keresztül a Bermuda-szigetekre utazik egy hétfős magyar vitorláscsapat, hogy - a Femme fatale nevű hajóval - átszelje az Atlanti-óceánt. Bermudákon felkészítjük a hajót a több mint 2000 tengeri mérföldes túrára, amely előzetes terveink szerint 12 napig fog tartani. Készletet, tartós élelmiszert 18 napra vásárolunk, és viszünk magunkkal ezer liter vizet" - mesélte el az útról Georgi Zoltán csapattag. "Sajnos a párás idő miatt friss árut korlátozott ideig tudunk tárolni, és a japán atomerőmű balesete miatt a horgászatot is meg kell gondolnunk" - számolt be Georgi. A csapat beosztása három óra szolgálat, három óra pihenő és három óra készenlét. "Ez egyébként a szükséges rossz: aludni kevés, de vitorlázni, figyelni néha bizony sok. Rossz idő esetén mindenki azonnal a fedélzetre megy" - árulta el Georgi.

Futás:

Rekordszámú, több mint 15 ezer ember indult vasárnap a budapesti T-Home Vivicittá Városvédő Futáson. Kocsis Árpád, a gálát szervező Budapest Sportiroda (BSI) vezetője elmondta, hosszú évek óta nem volt ilyen népes rendezvényük, a Vivicittá-futás 25 éves történetében abszolút rekordnak számít a 15 050 induló. A nap során 9:30 órától 15:30 óráig folyamatosan indultak a versenyzők. Ezúttal a 600 méteres családi futás, valamint 3,5 km-es Minicittá, a 6,5 km-es Midicittá, a hagyományos, 11,2 km-es Vivicittá és a félmaraton (21,1 km) szerepelt a programban. A viadal negyedszázados történetében több mint 160 ezren rajtoltak, a múlt héten rendezett kaposvári és szegedi futásokkal együtt pedig 38 ezernél is több indulója volt az idei Vivicittáknak. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr262815054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása