HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 622.

2011.04.11. 21:58 Gabbá

Atlétika:

Jövő hétfőig lehet szavazni március legjobb európai atlétájára, mely címre a férfiaknál Pars Krisztián, a nőknél pedig Márton Anita is jelölt. Az európai szövetség kilenc férfi és nyolc női jelöltet állított. Pars a szófiai téli dobó Európa-kupán nyújtott teljesítményével került be a legjobbak közé. A szombathelyi nehézatléta 79,84 méteres eredménnyel nyerte meg a férfi kalapácsvetést, ezzel második a világranglistán. A fedett Európa-bajnokságon ötödik súlylökő, Márton szintén győzelmet aratott Szófiában, ahol 17,92 méterrel lett első a 23 éven aluliak között. Az európai szövetség honlapján jövő hétfő délig lehet voksolni.

Úszás:

Bár a hivatalos kandidálás határideje a múlt héten lejárt, s pénteken a FINA, a vizes sportok nemzetközi szövetsége közzétette a pályázók névsorát, még a listáról hiányzó Budapest is jelentkezhet a 2017-es úszó- és vízilabda-világbajnokság házigazdájának. "Nem zártak ki bennünket, erről biztosított válaszlevelében Cornel Marculescu, a FINA igazgatója" - mondta hétfőn Gyárfás Tamás. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, aki tagja az európai szövetség és a FINA szűk vezetőségének egyaránt, leszögezte, hogy egyeztetett a honi vízilabda-szövetséggel is, és beadta a kérelmet a sportállamtitkárságnak, ahonnan várják a választ. "A magyar rendezési szándékhoz pozitívan viszonyulnak a FINA részéről. Budapest kandidálása ügyében azonban még nincs végleges döntés" - jelentette ki Gyárfás, aki hangsúlyozta, hogy amíg nem kapják meg a szükséges kormánytámogatást, addig nem adhatnak be hivatalos pályázatot, ugyanis hatalmas összegbe kerül egy vb-rendezés, még ha a befektetés jelentős részben meg is térül. A FINA sajtóközleménye szerint a 2017-es vizes világbajnokság megrendezésére Montreal, a mexikói Guadalajara, a kínai Kanton, az oroszországi Kazany, valamint Hongkong jelentkezett, de - a kanadai város kivételével - az utóbbi négy már a 2015-ös vb-ért is harcba száll. A 2015-ös házigazdát közvetlenül az idén július 16. és 31. között sorra kerülő sanghaji világbajnokság előtt, július 15-én jelentik be, ám nem kizárt, hogy ugyanekkor döntés születik a 2017-es rendezőről is.A 2013-as világbajnokságnak Barcelona ad otthont.

Északi-sarki Maraton:

Magyar győzelemmel ért véget a jégtáblákon, mínusz 32 fokban megrendezett Északi-sarki Maraton. A győztes Tóth István első magyarként indult el a viadalon, egyben ötödik magyarként érte el az Északi-sarkot. A viadal pénteken este 11 órakor kezdődött, az Északi-sarkon ilyenkor huszonnégyórás nappali fényt kihasználva. Az Északi-sarki Maraton honlapja szerint a terepviszonyok egyre romlottak a 32 fokos hidegben, ezzel együtt valamennyi induló célba ért. A férfiak mezőnyében a Tóth István győzött, a törökbálinti futó közel öt óra alatt (4:54:03) alatt teljesítette a maratont. A versenyről rendszeresen beszámoló törökbálinti hírportál információi szerint az első Északi-sarki Maratont 2003-ban rendezték meg tíz indulóval, míg 2010-ben már harminchárom országból 188-an jelentkeztek. Tóth István előtt még nem volt magyar résztvevője a versenynek, az Északi-sarkot korábban négy honfitársunk érte el. A verseny a jégtáblák tetején zajlik, és a rajthoz közeli repülőgép-leszállópálya is jégtáblán van, egy bulldózerekkel lesimított szakaszon. Mivel a jégen múlt héten egy méter széles nyílás, gleccserszakadék keletkezett, a maratont csak késéssel tudták megkezdeni, az éppen úton lévő versenyzőket még a levegőben vissza kellett fordítani a  Spitzbergákra.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr352818769

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.12. 10:33:11

Ma folytatódik a BL,a Manchester United-Chelse és Shaktar Donetsk - Barcelona meccsekkel. //

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása