HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 623.

2011.04.12. 19:37 Gabbá

Öttusa:

Az előzetes jelentkezések alapján 39 ország 99 férfi és 77 női öttusázója indul majd a májusi, hazai öttusa Világkupa-versenyen, melyre először kerül sor Százhalombattán. Szabó Lajos, a hazai sportági szövetség elnöke szerint a márciusi, kairói VK-forduló törlésével felértékelődött a magyarországi viadal, vélhetően ennek is köszönhető a jelentős érdeklődés. Macsali Róbert, a Duna-parti város sportreferense kiemelte, hogy Százhalombatta régóta viseli a Nemzeti Sportváros címet, és jelenleg 34 sportegyesületben mintegy kétezer igazolt sportoló edz. "A Világkupát úgy rendezzük meg, hogy ötszáz méteren belül elérhető lesz valamennyi helyszín. A vívást a sportcsarnokban, az úszást az 50 méteres versenymedencében, a lovaglást és a kombinált számot pedig a saját magunk által kialakított tó partján bonyolítjuk le" - mondta, hozzátéve, hogy a márciusban elfogadott városi sportkoncepció alapján a jövőben is minél több hazai, illetve nemzetközi versenyt igyekeznek majd a városba hozni. A májusi Világkupák 1963-ig visszanyúló történetében döntő többségében férfiversenyeket rendeztek Magyarországon, a mostani lesz az első alkalom, hogy az erősebb nem képviselőinek a részvételével vidéken zajlanak majd a küzdelmek, a nők már korábban is gyakran megfordultak a fővároson kívül. A Vk-sorozat február végén az egyesült államokbeli Palm Springsben kezdődött. A márciusi versenyt, melyet Kairóba terveztek, az ottani feszült politikai helyzet miatt törölték. Ezen a héten az olaszországi Sassariban találkoznak a sportág legjobbjai, s azután következik - május 5. és 8. között - a magyarországi forduló, a TriGránit Vk, amely eredetileg Budapest helyszínnel szerepelt a nemzetközi versenynaptárban. Májusban lesz még egy viadal, mégpedig a kínai Csengtuban (Chengdu), végül a sorozatot lezáró Világkupa-döntőt július második hétvégéjén rendezik Londonban. 

 

Lósport:

Andreas Suborics lesz Overdose lovasa vasárnap Hoppegartenben. Mikóczy Zoltán Overdose hivatalos honlapján elmondta, nem csak egy kiemelkedő képességű zsokét kerestek lova első idei futására, hanem olyasvalakit, aki jól ismeri a pályát, aki a legtöbbet Németországban versenyez. A háromszoros német zsoké-sampion visszatérése azért is örvendetes, mivel Overdose a legnagyobb versenyeit vele nyerte, négy korábbi közös futásuk alapján pedig talán ő tudja a legpontosabban lemérni, van-e eltérés Overdose sérülése előtti, és mostani mentális, illetve fizikai állapota között. "Nem is akármilyen sikerszéria van kettejük mögött, Overdose valamennyi számottevő külföldi sikerét vele érte el. Hamburgban a Német Derby napján nyertek Group III-as versenyt, majd a baden-badeni Group II-es Goldene Peitschét. Pár hónapra rá ő vitte az érvénytelenített párizsi versenyben - ott se rajta múlt a győzelem, hanem egy későn lengető bácsikán -, majd Rómában tíz hosszal verték a mezőnyt" - áll a ló honlapján. "Ahogy overdose, úgy Suborics is komoly sérülés után tért vissza. A sampion-zsokét tavaly márciusban fejbe rúgta egy ló munka közben. Hongkongban műtötték, majd augusztusban orvosai tanácsára bejelentette a visszavonulását. Ám szerencsére teljesen felépült és decemberben visszatért a pályára" - tette hozzá a PannonOverdose. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr602821067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása