HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 624.

2011.04.13. 19:37 Gabbá

Kerékpározás:

Cáfolja, hogy vértranszfúziótól lett volna rosszul Riccardo Ricco olasz kerékpáros, aki azt állítja, egy vírusos megbetegedés miatt került életveszélyes állapotba. A bringás február 6-án lett rosszul, kórházba szállították, ahol a kezelőorvosa szerint saját, a hűtőszekrényben helytelenül tárolt vérének visszafecskendezésétől ájult el, és került közvetlen életveszélybe. Ricco most az Olasz Olimpiai Bizottság doppingellenes ügyekben illetékes ügyészével találkozott, aki előtt kategorikusan cáfolta a vérátömlesztést, és kijelentette: vírusos megbetegedése miatt lett rosszul közel két hónapja. Ha a kerékpárost mégis bűnösnek találják doppingvétségben, hosszú eltiltásra számíthat, mivel egyszer már - még 2008-ban - fennakadt a vizsgálaton, és akkor 20 hónapra száműzték a versenysportból. Ricco ügyében az olasz rendőrség is nyomoz, s a helyi törvények szerint akár hároméves börtönbüntetésre is ítélhetik, amennyiben bebizonyosodik bűnössége. 

A világ egyik legjobb kerékpáros sprintere, a spanyol Oscar Freire szerint a Tour de France az idény legunalmasabb versenye, így nem is indul rajta. A Rabobank bringása az nu.nl honlapnak elmondta: a csapat döntött úgy, hogy 2011-ben nem kell szerepelnie a franciaországi viadalon, és inkább olyan kerekest indítanak, aki esélyes az összetettben. "A Tour az év legunalmasabb versenye. A sík szakaszokon van egy szökés, aztán sprint. A hegyekben pedig mindig ugyanazokat az arcokat látni" - jegyezte meg. "A Tour azért kap sok figyelmet, mert a nyáron más sportág nem rendez eseményeket."

Birkózás:

A honosítások miatt lázadoznak a brit birkózók, akik szerint a jövevények kitúrják őket a jövő évi olimpiai csapatból.  Angliában 2005-ben indítottak programot a sportág fejlesztéséért, ennek keretében többek között Ukrajnából ás Bulgáriából érkeztek edzőpartnerek, hogy segítsék a helyi sportolókat. A szövetség azonban látva, hogy a "légiósok" lényegesen jobbak, mint a hazai versenyzők, több birkózót honosítottak - írja a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja. 

"Megfordultak a szerepek, a brit birkózók most már csak tréningpartnerként lehetnek ott a válogatott honosított versenyzői mellett. A szövetség arról biztosított minket annak idején, hogy a külföldről érkezők nem a mi helyünket fogják elfoglalni. Pedig pontosan ez történt, kitúrtak bennünket a csapatból" - panaszkodott a jelenlegi egyik legjobb született brit birkózó, Mark Cocker a BBC-nek. A Brit Olimpiai Bizottság éppen kedden jelentette be, hogy a birkózók is kapnak három kvótát a házigazda jogán, így a pekingi helyzettől eltérően ezúttal biztosan lesz brit versenyző a sportág küzdelmeiben. A nőknél ráadásul jó esélyük van a házigazdáknak arra, hogy további kvótát is szereznek az ukrán születésű Yana Stadnik révén, aki tavaly már brit színekben nyert Eb-ezüstöt 48 kg-ban. A másfél hete zárult idei kontinensviadalon két magyar versenyző is összeakadt brit birkózóval: a kötöttfogás ezüstérmese, Bácsi Péter első meccsén nagyon könnyedén verte Myroslav Dykunt, míg a nők 59 kg-os kategóriájában érdekelt Sleisz Gabriella a bronzmeccsen kikapott a szintén volt ukrán Európa-bajnok Olga Butkevictől.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr562823952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása