HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 626.

2011.04.15. 22:12 Gabbá

Vízilabda:

Magyarország férfivízilabda-válogatottja Montenegró, Spanyolország és Kazahsztán nemzeti csapatával játssza a csoportmérkőzéseket a júliusi, kínai világbajnokságon, így két, a végső győzelemre esélyes válogatottal is meg kell küzdenie a nyolc közé jutásért. A sanghaji vb csoportjainak összetételét pénteken sorsolták ki a július 16. és 31. közötti esemény helyszínén. Az utóbbi három olimpiát megnyerő magyar válogatott csak a harmadik kalapba került a kiemelés során, mivel sem a Világkupában, sem a Világligában nem indult, a nemzetközi szövetség viszont az első kalapba tette a legutóbbi Világkupa első négy helyezettjét: Szerbiát, Horvátországot, Spanyolországot és az Egyesült Államokat, a másodikba pedig a Világligából kvalifikált Montenegrót és Olaszországot, továbbá Kanadát és Romániát. A magyar válogatott így eleve nagyon kedvezőtlen helyzetből várta a sorsolást, amely aztán szintén rosszul alakult a számára, hiszen Montenegró és Spanyolország is nagyon erős, az aranyéremre is esélyes ellenfél. A csoportkör (minden válogatott számára három mérkőzés) után a csoportmásodikok a csoportharmadikok ellen vívnak ki-ki meccset, melynek nyertesei az elődöntőbe jutásért küzdhetnek a csoportelsők ellen. A magyarok csoportjának  első helyezettje a negyeddöntőben a C csoport másodikja és a D csoport harmadik helyezettje által vívandó mérkőzés győztesével játszik majd. "Mint mindig, érdemes megnyerni a csoportot, nemcsak a pihenőnap miatt, hanem azért is, hogy a csapat később kevesebb erőfeszítéssel juthasson el az elődöntőbe és a döntőbe" - nyilakozta Kemény Dénes szövetségi kapitány a válogatott hivatalos oldalán "Egyébiránt voltunk már könnyebb csoportban és nehezebben is, a beosztástól függetlenül szerepeltünk jól és kevésbé jól, úgyhogy úgy gondolom, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani a sorsolásnak. Aki győzni akar, annak előbb-utóbb úgyis mindenkit meg kell vernie."

Öttusa:

Mindhárom magyar induló bejutott a vasárnapi férfi döntőbe az öttusázók idei Világkupa-sorozatának második versenyén, az olaszországi Sassariban. A kereken 100 fős mezőnyben három csoportban zajlottak a pénteki selejtezős küzdelmek. Marosi Ádám a B-ben második, Németh Róbert a C-ben kilencedik, Demeter Bence pedig ugyanitt tizenkettedik lett. A finálés szerepléshez csoportonként éppen az első tizenkettő között kellett végezni. A nők csütörtöki selejtezőjéből a magyarok közül Gyenesei Leila biztosította a helyét a szombati döntőben a szardíniai Vk-fordulón. A sorozat február végén az egyesült államokbeli Palm Springsben kezdődött, ahol a 2009-ben világbajnok Marosi ezüstérmet nyert. A márciusi versenyt, melyet Kairóba terveztek, az ottani feszült politikai helyzet miatt törölték. A sassari állomás után következik - május 5. és 8. között - a magyarországi verseny Százhalombattán, aztán májusban lesz még egy, mégpedig a kínai Csengtuban. A sorozatot lezáró Világkupa-döntőt július második hétvégéjén rendezik Londonban.

Súlyemelés:

Krutzler Eszter mindkét fogásnemben és összetettben is harmadik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon, a 69 kilogrammos nők péntek délutáni versenyében. A három bronzérmet az Oroszlányi VSE emelője 104 kilós szakítással, 127 kilós lökéssel, s így 231 kg-os összteljesítménnyel érdemelte ki két hazai versenyző, a háromszor is a dobogó tetejére álló korábbi olimpiai ezüstérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok Okszana Szlivenko, illetve a vb- és Eb-második Tatyjana Matvejeva mögött. A 30 éves Krutzlernek, aki a 2004-es athéni olimpián ezüstérmes volt, mind a hat gyakorlata sikeres volt, egyedüliként a teljes mezőnyben.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1002829520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása