HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 629.

2011.04.18. 22:05 Gabbá

Jégkorong:

A feljutásra pályázó házigazda magyar csapat az első harmadban négy gólt lőtt, majd a másodikban lazított, végül mégis simán, 7-3-ra nyert a holland válogatott ellen a budapesti Papp László Sportarénában zajló divízió I-es jégkorong-világbajnokság nyitófordulójában. Ted Sator együttese hétfőn 19.30-kor a dél-koreaiak ellen folytatja.

Nagyon megszenvedett a Koreai Köztársasággal a magyar jégkorong-válogatott, amely az első harmad után még két góllal vezetett, ám öt perccel a vége előtt már csak döntetlenre állt. A hajrában aztán egy nagyon furcsa góllal sikerült megtörni az elképesztően szívós ázsiaiakat, a vége pedig 6-3 lett, Sofron István mesterhármast ért el.

Cselgáncs:

Csütörtöktől vasárnapig Isztambulban rendezik meg az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságot, amelyen tizenhatan képviselik a magyar színeket. Tóth László, a szövetség (MJSZ) elnöke bejelentette, hogy a doppingvétséggel gyanúsított Ungvári Attila védelmét mostantól Ruttner György ügyvéd látja el, a nemzetközi szövetség (IJF) pedig a folyamatban lévő büntetőeljárás eredményének ismeretében hoz majd ítéletet. Álláspontunk szerint Ungvári Attila nem elkövető, hanem sértett, miután tudtán kívül került a szervezetébe a tiltott szer" - hangsúlyozta Ruttner György. "Alapos a gyanú, hogy valaki szándékosan csempészte a frissítőjébe a doppingszert, és tudomásom szerint magyar rivalizálás állhat az ügy hátterében." A 73 kg-ban szereplő ceglédi cselgáncsozónak januárban a bakui Világkupán, majd februárban a budapesti Hungária-kupán - utóbbin aranyérmet nyert - adott mintájában találtak az ellenőrök doppinglistás anyagot. A B próbát Ungvári egy bécsi laborban végeztette el, az eredmény azonban megegyezett az A teszttel. Ezután bátyjával, Miklóssal és edzőjükkel, Bíró Tamással együtt önkéntesen hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, amely az ártatlanságát támasztotta alá. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke az Eb-vel összefüggésben kifejtette, hogy nem ígéri a tavalyi, bécsi rekordszereplést - ahol két arany-, három ezüst- és két bronzérmet nyertek a magyarok -, ezúttal három-négy dobogós hely megszerzése a cél. Jelenleg a válogatott nyolc-kilenc olimpiai kvótaesélynél tart a világranglistás helyezések alapján. Nagy András sportigazgató hozzátette, hogy a török nagyvárosban rendeznek először Eb-t nemzetenként két versenyzővel, a magyarok 66, 81, 90 és női 63 kg-ban élnek a duplázás lehetőségével. Ugyanakkor női 52 és +78 kg-ban nem lesz magyar induló. A Mészáros Anettel (70 kg) együtt címvédőként induló Joó Abigél (78) elmondta: "Remek és fárasztó felkészülésen vagyok túl. Érzek magamban némi drukkot, elvégre a tavalyi Eb óta jobban figyelnek rám." Az MJSZ megpályázza a 2013-as Eb rendezési jogát, erről augusztusban várható döntés. "Egyelőre csak mi jelentkeztünk az Eb lebonyolítására. Emellett a 2012 végén sorra kerülő Mesterek Kupájára is kandidálunk" - közölte Tóth László, hozzáfűzve: a 2016-os riói olimpia programján esetleg már a csapatverseny is szerepelni fog, ám mivel a mostani Eb után két héttel kiemelten fontos pontgyűjtő viadalok következnek, a magyarok kihagyják a vasárnapi csapatküzdelmeket Isztambulban.

Kosárlabda:

A Pécs nem tudta hazai pályán megnyerni a női kosárlabda NB I három sikerig tartó fináléjának a harmadik mérkőzését - és ezzel megvédeni címét -, mivel az ősi rivális Sopron meglepetésre idegenben győzött, és 2-1-re szépített.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr682838184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása