HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 635.

2011.04.24. 18:14 Gabbá

Kézilabda:

A júniusi, németek elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar nőikézilabda-válogatott a harmadik helyen végzett a Batta-kupán, miután a vasárnapi, százhalombattai záró meccsen - nagyon sok hibával játszva - 32-25-re kikapott a vb-házigazda brazil csapattól.

Jégkorong:

Nem sikerült a feljutás a magyar jégkorong-válogatottnak, amely hosszabbítás után szenvedett vereséget az olaszoktól. Szélig Viktor csapatkapitány szerint dicséretes, hogy a csapatnak kétszer is volt ereje felállni kétgólos hátrányból, Szuper Levente pedig úgy vélte, az olaszok megleptek minket azzal, hogy nekiestek a magyar válogatottnak a meccs elején. A csereként beálló kapust csalódottá tette, hogy nem ő kezdett, és bár szerinte nagy utat tett meg a jégkorong, megérti azokat, akik kudarcnak könyvelték el, hogy elmaradt a feljutás.

Kerékpározás:

Két héten belül a negyedik nagy győzelmét aratta Philippe Gilbert, az Omega Pharma-Lotto országúti kerékpárosa: az egynaposok belga specialistája most a Liege–Bastogne–Liege versenyen diadalmaskodott. Gilbert az elmúlt két hétben diadalmenete során megnyerte a Brabant Nyilat, az Amstel Gold Race-t, a Vallon Nyilat, most pedig a kerékpársport egyik legnagyobb presztízsű egynaposát is, miután az utolsó egyenesben faképnél hagyta a magukat eltaktikázó luxemburgi testvéreket. Frank Schleck végzett a második, Andy Schleck a harmadik helyen. A mai volt Gilbert harmadik győzelme a 2011-es UCI World Touron, s ezzel vezet a pontversenyben. Gilbert mindhárom áprilisi ardenneki klasszikuson (Amstel Gold Race, Vallon Nyíl, Liege–Bastogne–Liegne) győzött, és ezzel ő a második Davide Rebellin (2004) után, aki a bravúros triplázást egy szezonban végre tudta hajtani.

Lovassy Krisztián nyerte a Belgrád-Banja Luka rangos országúti kerékpáros körversenyt.Törzsök Zsolt, a magyar sportági szövetség elnöke szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az Ora Hotels Carrera bringása - Magyarország első idei jelentős sportági sikerét aratva - többek között a horvát bajnokot megelőzve végzett az élen. Lovassy győzelmével Magyarország 40 pontot szerzett az olimpiai kvalifikáció szempontjából fontos Europe Touron.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr52852358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása