HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 648.

2011.05.07. 19:32 Gabbá

MOB - Sportpolitika: 

A Magyar Olimpiai Bizottság ( MOB) nyerte el az Európai Olimpiai Bizottság ( EOC) jövő évi, 33. olimpiai kongresszusának rendezési jogát. A 2012-es esemény házigazdájáról az idei konferencia zárónapján, a szlovéniai Portorozban döntöttek. Az EOC-kongresszust - alig három hónappal a londoni nyári játékok előtt - május 10. és 13. között tartják a budapesti Hilton szállodában. Az EOC a 49 európai nemzeti olimpiai bizottságot tömörítő szervezet, székhelye Rómában van. Itt járt április közepén, és tájékoztatta az EOC vezetőit Budapest rendezési szándékáról Borkai Zsolt, a MOB első embere. 

Jégkorong:

Nem tartja kizártnak Jaromir Jagr cseh jégkorongos, hogy három év kihagyás után visszatér az észak-amerikai jégkorongligába (NHL). A montreali CJAD rádió értesülése szerint amennyiben az olimpiai és világbajnok, Stanley-kupa-győztes csatár nem kap megfelelő ajánlatot jelenlegi klubjától, az orosz bajnokságban (KHL) érdekelt Avantgard Omszktól, akkor lát esélyt az NHL-es folytatásra.  A Szovjetszkij Szport című lap azt írta vele kapcsolatban, hogy a 39 éves hokis képesnek tartja magát, hogy ismét az NHL-ben szerepeljen, de nem elsőszámú csatársorban. Jagr jelenleg a szlovákiai vb-n játszik hazája válogatottjában.

Golf: 

Ötvennégy esztendősen szombat hajnalban elhunyt a három éve agydaganattal műtött Seve Ballesteros, a leghíresebb és a sportág legnagyobb alakjai közé tartozó spanyol golfjátékos. A sportág Grand Slamjének számító Major-tornákon ötszörös győztes, a profi golftól 2007-ben krónikus hátfájdalmai miatt visszavonult sportolónál 2008 októberében egy rosszullétét követően állapították meg, hogy agytumorja van. Műtéti beavatkozások sora mellett hosszú ideig kemoterápiás kezeléseket kapott. Ballesteros az elmúlt években otthonában, az észak-spanyolországi Pedrena városában élt, ahonnan csak ritkán mozdult ki. Az első nagy európai egyéni versenyét 1976-ban, alig 19 évesen nyerte, az ötvenediket, egyben az utolsót pedig 1995-ben.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr422885637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása