HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 652.

2011.05.11. 17:44 Gabbá

Kerékpározás: 

Saját esküvője miatt adja fel idő előtt a jelenleg is zajló Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyt a lengyel Michal Golas. Csapattársa a Tour de France nyitányán esküszik, helikopterrel megy a prológra. A Vacansoleil csapat bringása és párja, Agatha május 28-án fogad örök hűséget egymásnak Lengyelországban, míg a Giro egy nappal később ér véget. A klub tudott az időpontok egybeeséséről, és ennek tudatában nevezte be a háromhetes viadalra a sprintert.  Amint a cyclingnews című internetes szaklap megjegyzi, a Vacansoleilnél lesz még egy furcsaság a szezonban: a belga Thomas De Gendt esküvője ugyanis június 30-án, éppen a Tour de France nyitányán lesz. A kerekes ezzel kapcsolatban megjegyezte: mindkét esemény fontos a számára, és úgy tervezik a ceremóniát, hogy a prológ rajtjára helikopterrel odaérjen. 

Öttusa:

Ismét Marosi Ádám vezeti a férfi öttusázók világranglistáját, melyen 2009-ben és 2010-ben jó darabig az élen állt. A 2009-ben egyéni világbajnok Marosi kiválóan szerepelt az év eddigi jelentős versenyein, a Világkupa-sorozat első három fordulóján: februárban, az egyesült államokbeli Palm Springsben ezüstérmet szerzett, áprilisban győzött a szardíniai Sassariban, az elmúlt vasárnap pedig ötödikként végzett Százhalombattán. A magyarországi versenyre vízumgondok miatt nem tudott elutazni a tavaly vb-második orosz Alekszandr Leszun, aki így nem védhette meg előző évi pontjait, és visszacsúszott a második helyre. A harmadik pozíciót a Százhalombattán győztes, 2010-ben Európa-bajnok cseh David Svoboda foglalja el. Marosi a Világkupa-sorrendben is az élen áll. A nőknél a német Lena Schöneborn, a korábban litván, idéntől orosz Donata Rimsaite és a francia Amélie Cazé szerepel a közvetlen élcsoportban a világranglistán. A legjobb magyar, Gyenesei Leila ötödik.

Tenisz:

Arn Gréta - sok hibával tarkított mérkőzésen - 6:4, 6:4-re legyőzte az olasz Alberta Briantit a római salakpályás tenisztorna női versenyének a szerdai játéknapján, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A világranglista 48. helyén álló Arn a tizenhat között a nyolcadikként kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska és az orosz Jelena Vesznyina párharcának győztesével találkozik. A szerdai meccsen Arn - aki hétfőn a ranglistán tizenharmadik orosz Szvetlana Kuznyecovát búcsúztatta három óra huszonkét perces csatában - az első adandó alkalommal elvette a szabadkártyával indult riválisa adogatását, ám utána Brianti is megtette ezt. Arnban azonban volt erő, és végül - egy újabb brékkel - 6:4-re nyerte az első játszmát. A folytatásban a világranglistán 65. helyen álló hazai játékos vette el a magyar teniszező szerváját, de jött az egyenlítés 3:3-nál. Újabb brékkel, 5:3-nál Arn a mérkőzésért adogatott, ám nem tudott élni a lehetősséggel. 5:4-nél Brianti adogatott, de elveszítette a játékot, így egy óra huszonöt perc alatt Arné lett a meccs. Jelena Vesznyina lesz Arn Gréta ellenfele, miután az orosz játékos három játszmában legyőzte a nyolcadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr962896211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása