HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 655.

2011.05.14. 20:07 Gabbá

Kerékpározás:

A hazai közönség előtt szereplő Oscar Gatto nyerte szombaton a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny nyolcadik szakaszát. A második helyen a 2008-ban bajnok spanyol Alberto Contador ért be, míg a harmadik az olasz Alessandro Petacchi, a világ egyik legjobb sprintere lett. Összetettben továbbra is a holland Pieter Weening vezet. 

Vízilabda:

Vereséggel kezdte meg szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a 2011-es Világliga-sorozat barcelonai selejtezőjében: Merész András együttesét a házigazda spanyolok győzték le 15-10-re az A csoport pénteki nyitónapján. A magyar szövetségi kapitány az esti meccs után elmondta, hogy a vendéglátók jobban bírták erővel és összpontosításban egyaránt. "Egészen 10-9-ig jól tartottuk magunkat, utána azonban 13-9-re elmentek, mi meg egyre inkább szétestünk, elfáradtunk, ezért lett ötgólos vereség a vége" - nyilatkozta Merész András. A négyes másik meccsén hatalmas meglepetés született, mivel a - Fekete Szilveszter személyében magyar szakember irányította - brit válogatott 10-9-re legyőzte az Eb-ezüstérmes görögöket, az utolsó negyedet 3-0-ra nyerve. A magyar csapat szombaton a britekkel játszik. Javított a magyar nőivízilabda-válogatott a házigazda spanyoloktól péntek este elszenvedett ötgólos verség után. A 2011-es Világliga-sorozat barcelonai selejtezőjében Merész András együttese szombaton ugyancsak öt góllal, 14-9-re legyőzte a brit válogatottat.  "Már az elején elmentünk 5-1-re, később hattal is vezettünk, és három gólnál közelebb egyszer sem engedtük őket" - fogalmazott Merész András szövetségi kapitány az MTI-nek. "A lányok megértették, hogy rendkívül fontos ez a mérkőzés számunkra a továbbjutás szempontjából és az önértékelésünk miatt is. Fegyelmezetten játszottunk, és végre volt kapusteljesítmény is." A londoni olimpiára házigazdaként már biztos résztvevőként készülő britek, akiket szintén magyar szakember irányít Fekete Szilveszter személyében, a csoportselejtező pénteki nyitányán hatalmas meglepetésre 10-9-re legyőzték a görögöket. A magyar csapat vasárnap délelőtt 11 órakor a görögökkel játszik. 

Ökölvívás:

Elnapolták Balzsay Károly mérkőzését, aki az Európai Bokszunió (EBU) nagyközépsúlyú Eb-címéért lépett volna ringbe a lengyel Piotr Wilczewski ellen írja a Nemzeti Sport. Egyelőre még nem tudni, mikor pótolják a meccset, amelyet az eredeti tervek szerint május 14-én vagy május 27-én rendeztek volna. Mivel Balzsay még nem kezdte el a kesztyűs edzéseket, és promótere, Dietmar Poszwa csak jövő héten egyeztetett volna vele a május végi időpontról, így maradt a halasztás. "Konzultáltam edzőmmel, Michael Timm-mel, végül ő mondta ki, hogy ennek így nincs értelme, ilyen rövid távon nem szabad vállalni a meccset" - idézte a sportnapilap Balzsayt, aki a hétvégén hazatér Magyarországra, és arra vár, hogy az őt alkalmazó Universum Box Promotion tájékoztassa a fejleményekről.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr82903911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása