HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 659.

2011.05.18. 18:27 Gabbá

Kerékpározás:

Rajongók ezrei, kerékpárosok és sportági vezetők búcsúztak el szerdán Wouter Weylandttól, aki a Giro d'Italia múlt hétfői szakaszán vesztette életét. A genti temetésen és gyászmisén részt vettek a 26 éves belga bringás klubtársai is, köztük az olimpiai és világbajnok svájci Fabian Cancellara. A Szent Péter Templomban tartott gyászszertartást a közönség nagyméretű kivetítőkön követhette nyomon. Weylandt a múlt hétfői szakaszon közel 70 km/órás sebességgel egy falnak ütközött, és a helyszínen belehalt sérüléseibe. A jelenleg is zajló Giro szerdai szakasza egyperces gyászszünettel kezdődött. 

Olimpia:

Anglia dél-nyugati szegletéből indul útjára napra pontosan egy év múlva a 2012-es londoni olimpia fáklyája, melyet 70 napon át és 8 ezer mérföldön (12 ezer kim) keresztül visznek körbe a szigetországban. A játékok szervezőbizottsága (LOCOG) szerdán jelentette be, hogy a fáklya 2012. május 18-án érkezik az Egyesült Királyságba Görögországból, s a dél-nyugati partvidékről indulva, nyolcezer fáklyahordozó segítségével Walesen, Észak-írországon és Skócián keresztül jut el a londoni Olimpiai Stadionban július 27-én sorra kerülő megnyitó ünnepségre. "Az olimpiai láng az út során az Egyesült Királyság összes országát és régióját érinti majd, bemutatva ezzel, hogy kik vagyunk és hol élünk" - fogalmazott Sebastian Coe, a LOCOG elnöke. A londoni szervezők egyszerűbb és olcsóbban kivitelezhető útvonalat álmodtak meg, mint a 2008-as pekingi olimpia előtt lebonyolított nemzetközi stafétáé volt, amely túlságosan nagyratörőnek és drágának bizonyult. Ráadásul több országban - így Angliában is - a láng útját számos, helyenként erőszakos incidens kísérte az emberi jogok helyzetét bíráló és Tibet függetlenségét követelő tüntetők miatt. A kínai játékokat megelőző tapasztalatokra alapozva a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) betiltotta a nemzetközi stafétát, s bár a tilalom hivatalosan csak a 2014-es szocsi téli olimpia idején lép életbe, a LOCOG már korábban bejelentette, hogy a fáklya az Egyesült Királyságon belül marad majd az útja során. 

Tenisz:

Vőlegénye és volt edzője, Stephane Vidal hétfői halála ellenére pályára lép a francia nyílt teniszbajnokságon Virginie Razzano, a haza színek egyik képviselője. A játékos a L'Equipe című lapnak nyilatkozva azt mondta: a 32 éves Vidal - akinél kilenc éve agytumort diagnosztizáltak - röviddel halála előtt azt kérte tőle, hogy játsszon Párizsban. "Azt mondta: folytassam az életemet, játsszak érte is és továbbra is legyek erős, küzdjek" - idézte az elhunyt szavait a  világranglistán jelenleg 93. Razzano. A Roland Garros vasárnap kezdődik.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr32914510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása