HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 666.

2011.05.25. 20:44 Gabbá

Kerékpározás:

Az eredetileg másodikként célba ért Diego Ulissi nyerte meg szerdán a Giro d'Italia kerékpáros körverseny 17. szakaszát, miután a sprintbefutóban győztes, szintén olasz Giovanni Viscontit lökdösődés miatt visszasorolták a harmadik helyre. A hajrában hárman harcoltak a győzelemért, Visconti kézzel ellökte Ulissit, ezért a versenybíróság a harmadik helyre tette. Összetettben a spanyol Alberto Contador továbbra is őrzi tetemes előnyét. Csütörtökön a Morbegno és San Pellegrino Terme közötti 151 km-es szakasz vár a mezőnyre. 

Kizárták a Giro d'Italia kerékpáros körversenyről Faustino Munozt, az össztettben élen álló spanyol Alberto Contador szerelőjét, mert a keddi hegyi időfutam közben kinyitotta a kísérő autó egyik ajtaját, amellyel eltalált egy nézőt. A Saxo Bank csapat sportigazgatóját, az autót vezető Philippe Mauditot kétszáz svájci frank (mintegy 43 ezer forint) pénzbüntetéssel sújtották. Munoz a nézők ellenséges viselkedésével magyarázta tettét. Szerinte a drukkerek úgy gondolják, a múlt szombati, 14. szakaszt Contador nyomására rövidítették le, s a spanyol sztár "intézte el", hogy a Monte Crostis lejtőjén ne versenyezzen a mezőny. "Az időfutam során az egyik spanyol versenyzőt, Joaquin Rodriguezt egy néző ököllel megütötte" - folytatta a szurkolók kritizálását a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozó Munoz. "Egy másik pedig ugyanerre készült Contadorral szemben."

A milánói polgármestre-választás miatt 5,5 kilométerrel lerövidítették a Giro d'Italia kerékpáros körversens vasránap sorra kerülő utolsó szakaszát. A szervezők szerdán jelentették be, hogy az eredeti útvonal egy részén számos szavazóhelyiség található, ezért 31,5-ről 26 km-re csökkentették az egyéni időfutam távját. "A rendőrséggel folytatott egyeztetéseket követően úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk kellemetlenséget okozni a lakosoknak, a városi forgalmat pedig a lehető legkisebb mértékben szeretnénk akadályozni" - nyilatkozta Angelo Zomegnan versenyigazgató a La Gazzetta dello Sport című lapnak.

Atlétika:

Csütörtökön a római atlétikai Gyémánt Liga-versenyen áll rajthoz először a szezonban Usain Bolt, aki állítása szerint pályafutása során először kicsit feszülten várja a versenyt. A jamaicaiak háromszoros olimpiai és világbajnok sprintere nem véletlenül izgul az olaszországi fellépése előtt, ugyanis most először versenyez azóta, hogy tavaly augusztusban kikapott legnagyobb riválisától, az amerikai Tyson Gaytől száz méteren. "Be akarom bizonyítani az egész világnak, hogy továbbra is én vagyok a legjobb" - nyilatkozta a 100 és 200 méter világcsúcstartója, aki azt is elmondta, hogy a felkészülés során sikerült növelni az izomtömegét is, ezért jóval erősebbnek néz ki, mint korábban. Bolt elsőre rögtön összemérheti sebességét honfitársával, a korábbi rekorder Asafa Powellel a klasszikus sprintszámban. "Természetes, hogy ilyenkor feszült az ember, én is az vagyok" - mondta Powell. "Ez lesz idén mindkettőnk számára az első igazi megmérettetés, ami előtt mindig idegesebb az ember. Most derül majd ki, hogy hol is tartunk, mennyire vagyunk jók, vagy esetleg elfelejtettünk-e futni." A férfi 100 m mezőnyében a két jamaicai mellett ott lesz a táv francia Európa-bajnoka, Christophe Lemaitre, az első fehér futó, aki 10 mp-en belül teljesítette a 100-at.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr932932588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása