HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 671.

2011.05.30. 22:08 Gabbá

Kézilabda:

A Nagy Lászlóval felálló Barcelona hetedszer nyerte meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját, miután a Kölnben rendezett final four vasárnapi döntőjében három góllal legyőzte a szintén spanyol Ciudad Realt. A magyar játékos egy találattal járult hozzá csapat sikeréhez.A katalán együttes 250 ezer eurót kasszírozott diadalával. A harmadik helyért rendezett összecsapást a Hamburg nyerte a szintén német Rhein-Neckar Löwen ellen.

a 3. helyért:
Hamburg (német) - Rhein-Neckar Löwen (német) 33-31 (15-13)

döntő:
Barcelona (spanyol) - Ciudad Real (spanyol) 27-24 (14-10) 

Ökölvívás:

Pihenőt kapott a Byron Mitchell elleni félnehézsúlyú bokszmeccsre készülő Erdei Zsolt. A korábbi kétszeres világbajnok magyar elhagyta Philadelphiát, búcsúzóul állatkertbe látogatott és várost nézett. Napi két kemény edzéssel készült Philadelphiában az elmúlt napokban Erdei Zsolt, így mielőtt útnak indult Atlantic Citybe, jutott két nap a feltöltődésre is. Szombaton az Egyesült Államok első állatkertjébe látogatott a bokszoló, míg vasárnap a teljes Erdei Team egy hatalmas sétával, a Rocky-lépcső, valamint a Liberty Bell meglátogatásával búcsúzott el Philadelphiától - írta a sportoló menedzsmentje. "Az én ötletem volt, hogy szeretnék ellátogatni az állatkertbe. Köztudott, hogy imádom az állatokat, a madarakat. Bevallom, bár sokat ismerek, az egzotikus madarak között is találtam olyanokat, amiket eddig vagy egyáltalán, vagy csak természetfilmben láttam. Láttunk hóleopárdot, galapagosi teknősöket, és más különleges állatokat is" - sorolta élményeit Erdei. "Vasárnap aztán az egész csapattal együtt elmentünk, és sétáltunk egy hatalmasat Philadelphia utcáin, újra ellátogattunk a Rocky-lépcsőhöz és megnéztük a Liberty Bellt is. Aztán beültünk egy étterembe, és egy finom Surf and Turf elfogyasztásával zártuk az itt eltöltőtt sikeresnek ítélt hetet. Hétfőn Atlantic City felé vesszük az irányt, és folytatjuk a kemény munkát" - tette hozzá a magyar exvilágbajnok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr192944613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása