HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 673.

2011.06.01. 18:30 Gabbá

Kerékpározás:

Ha a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) Alberto Contador doppingügyében helyt ad a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) fellebbezésének, akkor a szövetség visszamenőleg törli a spanyol versenyző 2011-es eredményeit, így például a Giro d'Italián aratott győzelmétől is megfosztják. Az UCI ezt szerdán jelentette be, hozzátéve, hogy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szabályzata alapján fog eljárni. Contador versenyzői jogát az UCI felfüggesztette tavaly, miután a Tour de France-on adott egyik mintájában klenbuterol nyomára bukkantak, ám a spanyol szövetség idén februárban felmentette, mivel bizonyítottnak látta, hogy szennyezett marhahússal került a szervezetébe a tiltott anyag. A háromszoros Tour de France-győztes a Giro előtt a murciai és a katalán körversenyen is győzött idén, és szakaszt nyert a Castilla és Leon-viadalon. Ügyvédei ráadásul elérték, hogy a CAS-meghallgatás csak augusztusban legyen, így indulhat a júliusi Touron is. 

A kétszeres Tour de France-második Cadel Evans elámult azon, hogy Alberto Contador doppingügyének meghallgatását augusztusra halasztották, így aztán a francia kerékpáros körverseny háromszoros bajnoka indulhat a júliusi versenyen. "Ha ártatlan, akkor remélem, ezt be is bizonyítja. Ha pedig bűnös, akkor rászolgált a büntetésre. Miért tart ilyen sokáig az ügy?!" - mondta Evans, aki 2007-ben Contador, 2008-ban pedig Carlos Sastre mögött lett második a Touron. Hozzátette: azt sem érti, sportágában miért fordulhatnak elő ilyen jellegű időhúzások, más sportágban viszont gyorsan megoldják az ügyeket. Az első ausztrálként 2009-ben országúti világbajnok, idén a Tirrén-Adria, valamint a Romandiai körversenyen is győztes Evans hangsúlyozta: mindezekkel együtt saját magára és csapatára figyel, és hisz magában, hogy Contadort le tudja győzni a Touron. A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) kedden jelentette be, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem a jövő héten, hanem csak augusztus elején tartják meg Contador meghallgatását, aki így indulhat a július másodikán rajtoló Tour de France-on. A vasárnap Giro d'Italiát nyerő spanyol bringás ügyvédei kérték a CAS-t, hogy halassza el az eredetileg június 6-8-ra kitűzött tárgyalást, hogy megfelelően fel tudjanak készülni. A világ jelenlegi legjobb országúti kerékpározójának a tavalyi Touron adott mintájában klenbuterol nyomaira bukkantak. A sportolót azonban hazája szövetsége felmentette, miután bizonyítottnak látta, hogy szennyezett marhahússal került a szervezetébe a tiltott anyag. A spanyolok februári döntése ellen a nemzetközi szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) is fellebbezett a CAS-hoz.

 

Azt mindenki tudja, hogy Contador a mostani években a legnagyobb bringás, senki sem tudja megverni, maximum pumpával, ha utoléri. De ez amit most csinálnak vele, már a paródia fogalmát kezdi elérni. Egy német dopping labornak sikerült fogást és dopping nyomokat találni Contador egyik mintájában. Ez még tavaly történt. Azóta csak annyi történt, hogy a spanyol kerékpáros szövetség felmentette, erre a WADA és az UCI együttesen feljelentette. A sportbíróság viszont csak augusztusban hallgatja ki a versenyzőt, addig meg megnyer mindent, majd e hír szerint el is veszik tőle azt, ha elmeszelik 2 évre. Erre meg mi szükség. Hiszen Ő a legjobb. Bezzeg Armstronggal tudtak kesztyűs kézzel bánni, meg Tyler Hamiltonnal is az olimpián. Ezeknek elkentek doppingeseteket, a másiknak meg nem. Kíváncsi leszek a további fejleményekre!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr822949473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása