HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 678.

2011.06.06. 22:10 Gabbá

Horgászat:

A Spro-Exner-Molnársziget a világ legjobb horgász klubcsapatainak versenyén az első helyen végzett a hétvégén, a szerbiai Golubacban rendezett világbajnokságon. A kétnapos, kétszer négy órás küzdelemben a Milkovics Péter, Déry Gábor, Tremmel Balázs, Schmidt Attila, Palotai Kristóf, Hegyes Zoltán összeállítású csapat, Nagy Attila vezetésével, Zelei József segédletével, már szombaton az élre állt. A folytatásban - vasárnap - az együttesnek sikerült tovább növelnie előnyét, így magabiztosan nyerte a viadalt, amelyen 24 ország csapatával mérte össze tudását.

Kerékpározás:

David Howman, a Nemzetközi Doppinellenes Ügynökség (WADA) főigazgatója azt tanácsolta a háromszoros Tour de France-győzte Alberto Contadornak, hogy ne induljon el az idei francia kerékpáros körversenyen. "Jogi szempontból nincs akadálya a részvételének, ez rajta múlik" - jelentette ki hétfőn az új-zélandi sportdiplomata. "Mégis azt tanácsolnám neki, hogy ne induljon." A spanyol sztár versenyzői jogát a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) felfüggesztette tavaly, miután a Touron adott egyik mintájában klenbuterol nyomaira bukkantak, ám a spanyol szövetség idén februárban felmentette, mivel bizonyítottnak látta, hogy szennyezett marhahússal került a szervezetébe a tiltott anyag. Az UCI megfellebbezte a döntést, ám Contador ügyvédei elérték, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) meghallgatása csak augusztusban legyen, így a bringás indulhat a júliusi Touron is. Az UCI közölte, hogy ha a CAS helyt ad a fellebbezésnek, akkor visszamenőleg törli a spanyol versenyző idei eredményeit, így például a Giro d'Italián aratott győzelmétől is megfosztja.

Úszás:

Risztov Éva is csatlakozott azokhoz a magyar úszókhoz, akik már a londoni ötkarikás játékok résztvevőinek tekintendők, mivel teljesítették a jövő nyári szerepléshez a nemzetközi szövetség (FINA) által előírt időt, az úgynevezett olimpiai A szintet. A korábbi sokszoros vb- és Eb-érmes úszó, aki hosszú visszavonultság után két éve kezdte újra a versenyzést, de már nem az ötvenes medencében tempózók, hanem a nyíltvízi maratonisták mezőnyében, a minap régi terepén is kipróbálta magát - sikerrel: a május végi Szlovák Nagydíjon 800 méteren produkált londoni indulást érő időeredményt. "A május 27-i pozsonyi viadalon, ahol a 2003-as, 16:21.82-es országos csúcsomat 16:13.00 percre javítva győztem 1500 méteren, a másfél kilométer teljesítése után egy órával rajthoz álltam 800-on is - mondta hétfőn Risztov, aki eddig magában tartotta ez utóbbi "titkát". - A célba 8:32.07 perc alatt értem be, s mivel az olimpiai A szint 8:33.84, mondhatom, ezzel Londonba úsztam magam." A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola színeiben, Vajda Tamás irányításával versenyző Risztov a két műfajt egyelőre párhuzamosan viszi. A jövő hét végére például egy olaszországi 10 kilométeres viadal van tervbe véve, utána pedig - Debrecenben - június 22. és 25. között következik az 50-es normál medencébe kiírt országos bajnokság, amelyen az 1500 és a 800 mellett 400 m gyorson is szerencsét próbál. Az elmúlt szombat-vasárnapi, barcelonai nemzetközi versenyen Kapás Boglárka, Biczó Bence, Cseh László, Kis Gergő és Verrasztó Dávid úszta meg az olimpiai A szintet. Közülük Cseh és Verrasztó a legfrissebb FINA-világranglistán rögtön az élre került 400 m vegyesen: előbbinek nemcsak a katalán fővárosban, hanem a lajstromban is első helyet ért a 4:11.22 perces idő, míg utóbbi 4:11.71-gyel második. A férfi 1500 méteren Barcelonában 15:01.43 perces magyar csúccsal győztes Kis Gergő is nagyot lépett előre: ezzel az időeredménnyel a nemzetközi ranglétrán jelenleg az ötödik.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr822963022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása